تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند عامل ابتلا به آلزایمر شود.

دکتر سهیلا زاهدانی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: آهن گوشت قرمز با آسیب به اکسیدان ها سبب اختلال در مغز و خطر ابتلا به آلزایمر افزایش می یابد.

وی گفت: تحقیقات جدید نشان می دهد که این بیماری بر اثر یک یا دو پروتئين تائو و بتا آمیلوئید ایجاد می شود که سیگنال دهی بین عصب ها را مختل و آنها را از بین می برد.

این متخصص اظهار داشت: مناطق مغزی هیپوکامپ به سرعت در اثر این بیماری صدمه می بیند در حقیقت افزایش آهن در هیپوکامپ به صدمه بافتی منجر و آلزایمر بروز می کند./ع2

برچسب ها: گوشت ، آلزایمر ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار