دكتر معصومه هدايتخواه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: ذرت يك ميان وعده كامل و سرشار از مواد مغذي بوده كه به عملكرد فيزيولوژيكي بدن كمك موثري مي كند.
وي گفت: فيبر ذرت نقش اساسي در كاهش قند خون به ويژه در افراد مبتلا به ديابت دارد.
اين متخصص خاطرنشان كرد: همچنين اين مواد (فيبر)، موجب كاهش كلسترول مي شود، در حقيقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائين آمدن كلسترول توسط پلاسماي خون به ويژه در ميان افراد ميانسال و سالمند مي شود.
هدايتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه يك فنجان دانه هاي ذرت در ميان وعده هاي غذايي، مي تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشي از يبوست) را كاهش دهد.
وي ياد آور شد: همچنين مصرف ميزان كافي از فيبر گياهي به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به يبوست و هموروئيد مي شود.
اين متخصص تاكيد كرد: زنان مبتلا به كم خوني بويژه كم خوني ناشي از كمبود ويتامين مي توانند با مصرف ذرت به بهبود اين نوع از اختلال كمك كنند./ ح
لطفا در مورد کنترول دیابت در اشخاص میانه سال رهنمای فرم
ایید
ممنون سازید