افزودن آلو خشک به وعده‌هاي غذايي روزانه موجب افزايش تراکم بافت استخواني مي‌شود.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، تحقيقات متخصصان نشان مي‌دهد که مصرف آلو خشک در وعده‌هاي غذايي روزانه موجب تغييرات شگرف در استحکام و افزايش تراکم بافت استخواني بدن افراد مي‌شود.

آلو خشک خواص بسيار زيادي براي بدن از جمله رفع يبوست داشته و يکي از بهترين مواد غذايي براي داشتن استخوانهاي سالم است.

همچنين آلو حاوي بتاکاروتن و ويتامين a است که در پيشگيري از اختلالات بينايي بسيار موثر است.

مصرف بيش از حد آلو در افرادي که دستگاه گوارش ضعيف دارند موجب سوزش معده و حتي بروز اسهال مي‌شود.

تحقيقات متخصصان نشان مي‌دهد که مصرف آلو خشک در وعده‌هاي غذايي روزانه موجب تغييرات شگرف در استحکام و افزايش تراکم بافت استخواني بدن افراد مي‌شود.

آلو خشک خواص بسيار زيادي براي بدن از جمله رفع يبوست داشته و يکي از بهترين مواد غذايي براي داشتن استخوانهاي سالم است.

همچنين آلو حاوي بتاکاروتن و ويتامين a است که در پيشگيري از اختلالات بينايي بسيار موثر است.

مصرف بيش از حد آلو در افرادي که دستگاه گوارش ضعيف دارند موجب سوزش معده و حتي بروز اسهال مي‌شود./س

برچسب ها: استخوان ، آهنین ، آلو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.