کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : هلو و شلیل از منابع غنی پتاسیم به شمار می روند و به دلیل آن که مصرف آن ها میزان حساسیت به انسولین را افزایش می دهد در کنترل قند خون نیز موثر هستند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، 

شهلا جودت افزود : این 2 میوه، دارای آنتی اکسیدان فراوان و حاوی ویتامین c و بتاکاروتن است و مصرف مداوم آن در پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری های التهابی، آسم و آرتریت روماتوئید تاثیر به سزایی دارد.

وی تصریح کرد : مصرف هلو و شلیل با جلوگیری از افزیش فشار خون و کنترل قند خون، نقش به سزایی در سلامت انسان دارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.