معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از تولید سالیانه 438 هزار تن شیرخام و34 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان خبر داد.


 
به گزارش  باشگاه خبرنگاران ؛  محمد نظر پور در مراسم بهره برداری از واحدهای صنعتی شهرک کرتیل آباد ملایر گفت:در زمینه تولید شیر خام  استان همدان رتبه هشتم را در کشور دارد.
وی میزان مصرف سالیانه شیر خام در استان 250 هزار تن عنوان کردو افزود: مازاد مصرف 190 هزار تن و سرانه مصرف شیرخام 140 کیلوگرم است.
نظر پور گفت:در این راستا استان همدان  نسبت به میانگین سرانه جهان با 160، دو کیلوگرم اختلاف دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی همدان سرانه تولید شیرخام در کشور را کیلو گرم عنوان کرد و گفت:این سرانه در همدان 244کیلوگرم است.
وی به تولید گوشت قرمز در استان اشاره کرد و گفت: در همدان سالانه تولید میشود که مصرف آن 27 هزار تن است.
وی سرانه تولید و  مصرف گوشت را در جهان 18  کیلو گرم و در کشور 143و در استان همدان استان همدان را 15 کیلو برشمرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان  در ادامه از فعالیت هم اکنون 47 واحد گاوداری شیری در ملایر خبر داد و گفت:ظرفیت تولید شیر خام در ملایر سالانه 54 هزار تن است.
نظرپور گفت: شهرک دامپروری روستای کرتیل آباد ملایر با 38 هکتار است که 66 واحد صنعتی با ظرفیت 238 هزارو رأس دام مولد و چهار هزارو 760 رأس گله در این شهرک ساخته  خواهد شد./س
برچسب ها: شیرخام ، گوشت قرمز ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.