معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از سراهای محله به عنوان پارلمانی محلی یاد کرد که اجرای فعالیت های فرهنگی را از مرحله تصمیم گیری بر عهده دارند.

سید محمدهادی ایازی درگفتگو باخبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران سراي محلات را پارلماني با عضويت شهروندان دانست وافزود: 6 کارگروه تخصص  این پارلمان منطبق با سیاست های کلان و راهبردی شهرداری تهران نسبت تدوین برنامه و نحوه اجرا آن اقدام می کند و بدیهی است که برنامه های اجرایی با توجه به خواست و علایق شهروندان همچنین نیازهای شناسایی شده محله عملیاتی می شوند.

وی گفت: میزان اعتماد شهروندان به مدیریت شهری پس از اجرای طرح مدیریت محله افزایش یافته و فراهم شدن زمینه حضور شهروندان در اداره امور شهر و اجرای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی سهم به سزایی در تحقق این موضوع داشته است.
ایازی ادامه داد: سراهای محله عرصه نمایش مشارکت شهروندان و نماد ارتقا شهرداری به نهاد اجتماعی   هستند و به واسطه نقش آفرینی در ایجاد زمینه حضور اجتماعی ایشان، بازوی توانمند شهرداری تهران در این زمینه به شمار می روند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: مدیریت و پربارکردن اوقات فراغت شهروندان به خصوص جوانان مهمترین چالش پی روی شهرداری تهران است که خوشبختانه با وجود سراهای محله و اجرای صدها عنوان برنامه تفریحی، آموزشی، فرهنگی، علمی و مذهبی بخش قابل توجهی از این دغدغه بر طرف شده است.
وی افزود: خوشحالیم که امروز پارلمان های محلی مامن و جایگاهی امن برای جوانان و کودکان هر محله است  و خانواده ها با خیالی آسوده بخشی از آموزش و تربیت فرزندان خود را به سراهای محله واگذار کرده اند.
ایازی با اشاره به برگزاری جشنواره های شهری گفت: بسیاری از استعدادها و ظرفیت های بالقوه شهروندان با برگزاری جشنواره های شهری که فرهنگ موضوع اصلی آن به شمار می رود، در محله های شهر تهران کشف شد. /

برچسب ها: سرا ، محلات ، پارلمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار