
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گرگان ،در مراسم افتتاح این مجموعه آشنا با اشاره به اینکه این سالن هفتمین مجموعه تئاتر شهر است که در کشور افتتاح می شود گفت: تا پایان شهریور ماه 3 سالن در استانهای همدان ،اصفهان و لرستان هم به بهره برداری خواهد رسید.
آشنا احیای تئاتر در شهرستان ها را بازگشت به خویشتن خویش نام نهاد و گفت: امروز مجموعه های تئاتر در شهرستان ها به عنوان یک مطالبه ی جدی هنرمندان است.
منتظری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان هم در این مراسم گفت: با هزینه ی ساخت 250 میلیون تومان این مجموعه از20 تیر ماه آغاز شد و امروز پس از 47 سفر به بهرداری رسید وی شکل گیری فضاهای فرهنگی را زمینه ساز شکوفایی استعداد های هنری دانست و از تالارفخرالدین اسعد گرگانی به عنوان نماد توسعه کارهای هنری استان یاد کرد./س