محمد آخوندزاده متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: بعضي از افراد بعد از استفاده از سبزيجاتي نظير بادمجان به حساسيتهايي بسيار آزار دهنده مبتلا ميشوند که بهتر است اينگونه مواد با ماست مصرف شود.
وي افزود: بادمجان سرشار از ترکيبهاي پروتئيني و شيميايي از جمله هيستامين است که رابطه مستقمي با واکنشهاي بدن دارد و بسيار حساسيتزا است.
وي اظهار داشت: افرادي که به برخي از مواد غذايي از جمله بادمجان حساسيت دارند بايستي اينگونه مواد را از برنامه غذايي خود حذف کنند چرا که باعث بروز علائمي از جمله سوزش گلو و دهان ميشود.