مربی تیم فولاد خوزستان گفت: کادر فنی نسبت به سال گذشته تغییرات اندکی داشته و همدلی و صمیمیت بین اعضای کادر فنی و بازیکنان دلیل عملکرد مناسب تیم ما است.

نعیم سعداوی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: دلایل متعددی در صدرنشینی و عملکرد خوب فولاد دخیل است، یکی از دلایل ساختار مدیریتی باشگاه فولاد است و دیگری نحوه برخورد باشگاه با خیلی مسائل حرفه ای است.

وی در ادامه عنوان کرد: وجود آکادمی فولاد و همدلی و صمیمیت بین اعضای باشگاه و حمایت همه جانبه مدیریت باشگاه دلایلی است که موجب قرارگرفتن فولاد در جایگاه اول شده است.

مربی فولاد خوزستان تصریح کرد: فولاد جزء تیم هایی است که در سال های قبل هم مستحق این بود که در رده های بالای جدول قرار بگیرد، ولی به دلیل بعضی اتفاقات و شرایط  نتوانست ولی این امر مهیا شده است.

وی در خصوص وضعیت این تیم گفت: تیم فولاد هنوز به شرایط ایده آل خود نرسیده است و این مهم نیاز به گذشت زمان دارد. مهمترین مسئله این است که بازیکنان ما موقعیت خلق می کنند ولی گل نمی زنند.

نعیم سعداوی در ادامه بیان کرد: وظیفه مربی آموزش خلق موقعیت است و این کار انجام می شود، ولی متاسفانه بازیکنانمان با بی دقتی گل ها را از دست می دهند، در حالیکه شرایطش را فراهم کردند.

بازیکن سابق فوتبال پرسپولیس اذعان داشت: تیم ها همیشه با ترکیب خود به آمادگی صددرصد نمی رسند و این آمادگی در طول مسابقات رسمی به وجود می آید و هرچقدر تیم ها قبل از شروع لیگ بازی تدارکاتی انجام دهد و دوران بدنسازی خوبی داشته باشد، ولی آمادگی در طول مسابقات به وجود می آید.

مربی فولاد خوزستان در خصوص بازی با پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم خوبی است و مربی خوبی هم دارد و سعی کرده پدیده های لیگ سال قبل را جمع کند و تا اندازه ای این تیم عملکرد خوبی داشته است.

وی در ادامه افزود: پرسپولیس هنوز هم نتوانسته به هماهنگی لازم برسد و با تغییراتی که داشته نیازمند زمانی است تا به هماهنگی برسد.

سعداوی بیان کرد: شناخت خوبی از پرسپولیس داریم، چون یک بازی تدارکاتی هم انجام دادیم و تلاش ما این است که از تهران دست خالی برنگردیم.

وی در خصوص قضاوت داوران در هفته گذشته عنوان کرد: ما مربیان باید سعی کنیم در خصوص داوری اظهارنظر نکنیم و قبول کنیم اشتباهات داوری در بازی به وجود می آید و نباید با آنها بد برخورد شود.

وی در پایان در خصوص مصدومان این تیم خاطرنشان کرد: برای بازی با پرسپولیس محروم نداریم، ولی ایوب وامی؟ مصدوم است و به این بازی هم نمی رسد./آق
برچسب ها: سعداوی ، فولاد ، فوتبال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار