اين پنجره ها به لطف فناوري نانو براي کنترل نور و گرما کار مي کنند.

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش علم و تکنولوژي خبرگزاري ANSA ايتاليا پس از سال ها تحقيق، اولين ويندوز هوشمند کار مي کند.

براساس اين گزارش، به لطف فناوري نانو عينک خود مي توانند به صورت انتخابي از نور و گرما جلوگيري کند و بهبود قابل توجهي در بهره وري از انرژي داخلي مي دهد.


اين روند، توسعه يافته توسط يک تيم بين المللي با هماهنگي آزمايشگاه لارنس برکلي در کاليفرنيا، که در مجله طبيعت منتشر شده است، اجازه مي دهد تا با هزينه کمتر قادر به تغيير و کنترل نور باشيد .

با وجود پيشرفت هاي بزرگي که در بهبود مصرف انرژي داخلي انجام شده ، پنجره ها هنوز يکي از نقاط مهم از دست دادن حرارت و دروازه ورودي گرما هستند .

براي مقابله با اين مشکل، محققان آمريکايي، يک روش که مي تواند به راحتي به فرآيندهاي توليد صنعتي براي پنجره ها و محدود کردن ورود گرماي تابش خورشيدي يکپارچه را توسعه داده اند .

آن شيشه اي است که در داخل آن دو نوع از نانوبلورها که مي تواند از طريق يک ضربه الکتريکي فعال مي شود، وجود دارد.اين کريستال ها،   شفاف هستند، اما در دو لايه مختلف قرار داده شده است .

فعال شدن لايه اول، از اشعه هاي مادون قرمز (سازندگان گرما) جلوگيري مي کند در حالي که لايه دوم حتي بخش زيادي از نور مرئي را مسدود مي کند.

بنابراين ساخت شيشه اي مات . پس از سال ها تحقيق در اين زمينه، راه حل هاي مهندسي ارائه شده توسط اين گروه از پژوهشگران به نظر مي رسد در نهايت قادر به باز کردن جاده بسوي شيشه هاي هوشمند تجاري براي محدوديت مصرف انرژي مي باشد ./ع2
برچسب ها: نانو ، فناوری ، پنجره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار