میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای پخت و پز بایستی از ظروفی که خطر کمتر برای سلامتی بدن دارد استفاده شود و مناسبترین ظروف برای پخت و پز غذای کودکان و بزرگسالان ظروف شیشه ای، پیرکس ،تفلون بدون خراش است.
وی افزود: در صورت استفاده از ظروف تفلونی بایستی از نوع سالم و بدون خراشیدگی استفاده شود در این صورت هیچ گونه مسمومیتی پدیدار نمی شود.
وی عنوان کرد: برخی از افراد از ظروفی همچون مس و لعابی استفاده می کنند که باعث بروز آسیب به کبد و کلیه می شود.
وی اظهار داشت: والدینی که غذای کودکان را در ظروف مسی و لعابی می پزند علاوه بر ورود و مواد سمی به بدن به کبد کودک نیز آسیب می رسد که در نهایت باعث بروز کم خونی و فقر آهن و حالت تهوع می شود.
وی تاکید کرد: از ظروف چدنی و آلومینیومی نیز کمتر استفاده شود زیرا حاوی عناصر و فلزات سنگینی است که بر سیستم عصبی اثر منفی می گذارد./ح