تدوين راه کار براي تقويت بخش توليد و حمايت از اين گروه گسترده و برداشتن موانع توليد راهي موثر در حمايت از توليد ملي و صنعت کشور به شمار مي آيد.

ابراهيم نکو عضو کميسيون اقتصادي مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: بحث آسيب شناسي يکي از مقدمات براي ورود بر حل مشکلات اقتصادي محسوب مي‌شود و دولت با تشکيل کارگروه ويژه بررسي مونع رونق اقتصادي تصميم بر شناسايي و حل مشکلات دارد.

وي افزود: کارگروه بررسي موانع با شناخت معضلات اقتصادي و بحث نگرش مثبت براي حل موانع بايد اولويت هاي موجود را به دولت معرفي کند.

نماينده مردم تهران و رباط کريم تصريح کرد: تشکيل کارگروهي براي ارزيابي عوامل و تدوين سند براي حل مشکلات بايد در اولويت کاري قرار گيرد.

وي گفت: تدوين راه کار براي تقويت بخش توليد و حمايت از اين گروه گسترده و برداشتن موانع توليدراهي موثر در حمايت از توليد ملي و صنعت کشور به شمار مي آيد.

نکو افزود: به دنبال حل موانع توليد بحث اشتغالزايي، مهار توم گراني در نهايت حل مشکلات معيشتي مردم برطرف مي شود.

وي ادامه داد: يکي از موانع موجود بر سر راه توليد عدم پرداخت يارانه ها به بخش صنعت و تدوين قوانيني که مانع اجراي قوانين ديگر است .
وي تصريح کرد: تجديد نظر در بخش قوانين و تدوين سياست هاي اقتصادي و اجراي درست سياست ها به رونق اقتصادي و اشتغال کمک مي کند .
نمايند مردم تهران و رباط کريم در پايان به لايحه بودجه سال 92 اشاره کرد و افزود: لايحه بودجه با مشکلات فراوان در مجلس به تصويب رسيد و وجود ايرادهاي فراوان در بودجه نياز به اصلاحات از طرف دولت جديد براي رسيدن به اهداف و برنامه ها را خواستار است.

نظام مديريتي غير متخصص علت بروز کار کارشناسي نشده

چراغي کارشناس اقتصادي رونق اقتصادي و اشتغال محصول خوب کار کردن اقتصاد کشور است و سياست گذاري و برنامه ريز نامناسب علت اصلي مشکلات اقتصادي است.

وي افزود: نظام مديريتي و نامرتبط انتخاب مدير غير  متخصص و اقدامات روزمره بدون مطالعه و برنامه بدون کارشناسي علت بروز مشکلات اقتصادي محسوب مي شود.

چراغي تصريح کرد: در تدوين و اجراي برنامه ها بايد تبعات خوب و بد در نظر گرفته شود و در حين اجراي برنامه به نظارت کارشناسي توجه کرد.
انتهاي پيام/
برچسب ها: رفع ، تولید ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار