قائم مقام ارشد طب سنتی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : بازگشت دیر هنگام طب سنتی بافاصله زمانی 200سال به فرهنگ جامعه ایرانی باید بر مبنای اصول صحیح صورت گیرد.


دکتر مهدی یوسفی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، با بیان این مطلب افزود : طب سنتی دنیا که ریشه واساس آن از ایران و بوسیله اساتید بزرگی همانند ابوعلی سینا شکل گرفته به دلایل مختلف پس از 200سال از فرهنگ اصیل ایرانی دور نگه داشته شده است .بنابراین اکنون که آهنگ بازگشت آن آغاز شده نباید با شتاب پیش برود چراکه ممکن است . نتایج مفیدی برای سلامت  سلامت جامعه در بر نداشته باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر محورهای اصلی طب سنتی با تایید وزارت بهداشت بر پایه آموزشی، پزوهش ودرمان پایه ریزی شده است اظهار کرد:طی دو سال گذشته 300 نفر در رشته طب سنتی فارغ التحصیل از 12دانشگاه کشور شدند .

این در حالی است که سال گذشته 56 فرآورده از گیاهان دارویی تحت پوشش بیمه قرار گرفت واز ابتدای سال جاری نیز 500 فرآورده از حوزه گیاهان دارویی از وزارت بهداشت ودرمان مجوز دریافت نموده است که نشان از سرعت ارتفائ این شیوی درمانی در جامعه مدرن امروزی کشور دارد.

وی با اشاره به 70 قلم داروی گیاهی که تا پایان سال به سبد داروهای کشوراضافه می شود گفت: باید در زمینه تبلیغات طب سنتی مواظب باشیم که در جامعه ایجاد موج نکنیم چراکه با این سهل انگاری نیاز کاذب به درمان با طب سنتی بالا می رود

وی در ادامه تصریح کرد : کارشناسان دانشکده طب سنتی به همراهی رسانه ها می توانند بینش مردم را دراین خصوص ارتقائ داده و فرهنگ صحیح طب سنتی را در جامعه

 نهادینه کنند.

گفتنی است:  درحال حاضر در مشهد دو مرکز اموزش طب سنتی 30 دانشجو فعال می باشد./س

 


برچسب ها: طب ، سنتی ، فرهنگ ، ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.