نرگس مظاهری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: تاکنون بیش از 20 طرح پیوست اجتماعی و فرهنگی از طرف اداره مطالعات منطقه ارائه شده که در آن به بررسی ابعاد اجتماعی و فرهنگی طرح های اجرایی قبل، حین و پس از اجرا می پردازد.
وی در ادامه با بیان مهم ترین رویکرد این طرح در محدوده افزود: عمده توجه این طرح ها ( اتاف) بررسی زمینه های کالبدی اجتماعی طرح ها، مشخص کردن ذی نفعان طرح ها، به حداقل رساندن آسیب های اقدامات توسعه ای و ارائه پیشنهادات جبرانی است.
وی همچنین درباره شاخص ترین موضوعات ارائه شده در این پیوست ها اضافه کرد: سر پوشیده کردن زمین بازی، کوچه عطایی و ملکی فرد، توسعه و تجهیز سرای محله سرسبیل شمالی و جنوبی، طرح توسعه و تجهیز سرای محله هفت چنار، طراحی و اجرای شبکه آبرسانی و ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی منطقه از مهم ترین موضوعات ارائه شده در این پیوست هاست./