کمرنگ شدن نقش وزیر کشور در انتخاب استانداران، از ديدار احمدي‌نژاد و آيت‌الله جنتي چيزي نمي‌گويم، شهادت دومین مستندساز ایرانی و ... از جمله مهترین اخبار ویژه های پنجشنبه است.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

مگر شما برای تغییر دولت خون به پا نکردید؟!

«مردم در انتخابات ایران کاری کردند که در کشورهای دیگر برای آن باید خونها ریخته شود.»

این مطلب را هاشمی‌رفسنجانی در مراسم روز پزشک در تالار وزارت کشور عنوان کرد. وی هر چند در آغاز سخنانش گفته بود قصد ندارد سخنان سیاسی بزند، اما با تغییر موضوع جلسه به موضوع انتخابات پرداخت و گفت: مردم خسته شده بودند؛ به هر دلیلی طبقات مختلف مردم خسته شدند و خودشان مسئله را حل کردند. همه کار من این بود که در همین ساختمان اسم نوشتم برای انتخابات و یک کلمه هم مصاحبه هم نکردم نه تبلیغی و نه حرفی. حتی ستادها بعداً شروع به کار کردند.

هاشمی گفت: بعد از ثبت‌نام من در انتخابات اس‌ام‌اس آمد که تو صوراسرافیل درست کردی، حتی در روستاها هم مردم امیدوار شده‌اند. اما این انتخابات کار مردم بود.

وی در عین حال گفت: مردم به دلیل مسائلی در زندگی‌شان به نتیجه رسیده بودند که باید تغییری بوجود آید. تغییر نه در نظام، مردم به نظام و ولایت علاقمندند. اسلام را دوست دارند، تشیع را دوست دارند. اما می‌خواستند در شرایط زندگی و معیشتی و روابط خارجی تغییراتی بوجود بیاید. و از طرفی مسائل امنیتی که موجب ناراحتی بود پس از جهات مختلف تغییر می‌خواستند و کارشان را کردند.

هاشمی‌رفسنجانی گفت: شرایط امنیتی که ایجاد شده بود حتی مردمی که مشکل مالی برای زندگی نداشتند را با تلخکامی مواجه کرد.
وی در ادامه گفت: باید قدر این مردم را دانست. مردم ما کاری کردند که در کشورهای دیگر برای رسیدن به آن باید خونها ریخته شود، اما مردم فقط در ایران چند ساعت در انتخابات شرکت کردند و تغییر بوجود آمد. وقتی مردم دیدند من از میدان در رفتم آنها راه خود را ادامه دادند. اکنون مردم باید قدر این دستاورد خود را بدانند زیرا آنها کار بزرگی کردند. نظام هم به خوبی با این رای مردم همراهی کرد. رهبری هم گفتند رای حق‌الناس است و همین نشان داد به مسئولان که اگر بخواهند دخالتی بکنند حقی گردنشان می‌افتد. همین حرف یعنی در دوره‌های آینده هم امیدواریم انتخابات سالم برگزار شود.

هاشمی همچنین در دیدار گروهی مردم از استان کهگیلویه با اشاره به حماسه انتخابات اظهار داشت: کار اصلی را مردم کردند و با رای و حضور خود نشان دادند که به چه جریان و خط فکری تمایل دارند و از چه منزجرند.

وی به قداست و ارزش حق‌ا‌‌‌لناس در نزد خداوند اشاره کرد و به عنوان مصداق خاطرنشان کرد: در زمان حضرت موسی(ع) فردی که ادعای پیامبری داشت و گروهی را منحرف کرده بود پس از پشیمانی از عملکرد خود نزد حضرت موسی رفت و درخواست عفو از خداوند کرد. به حضرت موسی ندا آمد این شخص باید همه کسانی را که بدست وی منحرف شده‌اند را از گمراهی نجات دهد تا عفو شود.

وی افزود: حال اگر شخص یا گروهی به واسطه تقصیر یا تصمیمات غلط عامدانه خود، به فرد یا جمعی ظلم کردند و یا حقی ضایع شد علاوه بر توبه به درگاه خداوند، باید در جهت احقاق حقوق ضایع شده نیز اقدام کنند.

این اظهارات آقای هاشمی البته حکم علیه خویش و به مصداق «اعتراف العقلاء علی انفسهم» است. چه اینکه رای مردم به رقیب وی در سال 84 و تثبیت و تکرار آن در سال 88 نیز رای به تغییر و اعلام انزجار از یک جریان- به تعبیر آقای هاشمی- بود اما عملکرد دانسته و ندانسته آقای هاشمی و طیف مدعی حمایت از وی باعث اردوکشی خیابانی و ایجاد آشوب و فتنه در کشور شد که اگر تدبیر رهبر معظم انقلاب و بصیرت ملت هوشیار ایران نبود حتماً کشور را به درون پرتگاه ساخته شده از سوی سازمان فتنه خارجی و داخلی سوق می‌داد.

ثانیاً انصاف و عدالت و کرامت به این است که رای مردم همواره و در کشورهای مختلف فارغ‌ از اینکه مورد پسند یا ناپسند وله یا علیه ناظر سیاسی باشد، محترم شمرده و تکریم شود، نه اینکه یک بار تمجید و یکبار- ولو در مقیاس 25 میلیون نفر- زیر پا گذاشته و علیه آن اغتشاش ترتیب داده شود. در واقع جریان فتنه از آغاز دولت احمدی‌نژاد بنای تخریب و زمین زدن وی را داشت و در این باره از هیچ چیز دریغ نکرد و متاسفانه آقای هاشمی نیز در این مسیر از سوی همان جریان آلوده به بازی گرفته شد.

ثالثاً آقای هاشمی پیش از این خود را به رای مردم گذاشته و منطقاً نمی‌تواند رای 7/50 درصد رای‌دهندگان به دکتر روحانی را به نام خود مصادره کند.

رابعاً دخالت برخی اعضای خانواده آقای هاشمی در فتنه‌انگیزی‌های زنجیره‌ای و متعاقباً پیگرد حقوقی آنها را نباید به پای احساس ناامنی از سوی مردم نوشت و این در حالی است که همین افراد به انضمام سازمان فتنه، برای ماه‌ها فضا را برای زندگی مردم ناامن کرده و دشمنان نظام و انقلاب را برای هتاکی و ساختارشکنی، جسور کردند.

خامساً آقای هاشمی برای عمل به حدیث درستی که روایت کرده سزاوارتر است و حداقل جبران آن جفای بزرگ در حق کشور و نظام و مردم این است که صادقانه به مردم گفته شود نظام امانتدار رای مردم در سال 1392- آن هم با تفاضل 7/0 درصد یعنی 270 هزار رای- همان نظام سال 1388 است که در آن رئیس‌جمهور با 63 درصد آرا (25 میلیون رای) انتخاب شد اما برخی حب و بغض‌ها و همپیمان‌ها در کنار تحریک برخی اطرافیان باعث بی‌انصافی و تلخ کردن جشن انتخاباتی 40 میلیونی به کام مردم شد.

سادساً آقای هاشمی امروز ظاهراً با آقای ناطق‌نوری ائتلاف کرد.

اما در سال 1376 در خطبه‌های نمازجمعه- در حالی که خود رئيس دولت بود و انتخابات زیر نظر وزارت کشور وی برگزار می‌شد- به القای تقلب پرداخت و ناطق‌نوری را پیشاپیش بازنده انتخابات کرد. تکرار این روش غیراخلاقی و غیرقانونی باعث تحمیل هزینه‌های گزاف، کشور در سال 88 شد سؤال این است که آن هزینه‌ها چگونه قابل جبران است؟!

خروج از حاکمیتی‌ها از در پشتی به ارشاد برمی‌گردند؟!

برخی مدیران وزارت ارشاد در دوران وزارت مهاجرانی که همزمان با استعفای وی و در حمایت از او استعفا داده بودند، قرار است در پست‌های کلیدی وزارت ارشاد منصوب شوند.

علی مرادخانی که در زمان وزارت خاتمی در وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی تا دوره دوم اصلاحات مدیر مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده از جدی‌ترین گزینه‌های تصدی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی مورد حمایت اصلاح‌طلبان بوده و از جمله مدیرانی است که همزمان با استعفای مهاجرانی از وزارت ارشاد به همراه تنی چند از مدیران منصوب مهاجرانی، استعفا کرد.

مرادخانی به همراه کاظمی معاون هنری وقت، از جمله مدیرانی بودند که برای حمایت از مهاجرانی، از همکاری با وزیر جایگزین او (مسجدجامعی) امتناع کرده و با ارائه استعفانامه از وزارت ارشاد کنار کشیدند.

به گزارش جهان نیوز، از جمله اتفاقاتی که در دوره مدیریت او در دوره اصلاحات، موجب نگرانی صاحب‌نظران شد اعطای مجوز تولید آثار سخیف موسیقایی توسط مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که تاثیر بسیاری در تنزل موسیقی اصیل و گسترش آثار نازل داشت.
همچنین خبر رسیده که مهندس کاظمی معاون هنری زمان وزارت مهاجرانی نیز قرار است به عنوان معاون سینمایی منصوب شود.

معاون اول روحانی یا دلباخته خاتمی؟!

رئیس دفتر رئیس جمهور در مراسم دیدار وزیر ارشاد با اهالی فرهنگ و هنر، دوبار به جای دکتر حسن روحانی، خاتمی را به عنوان رئیس جمهور معرفی کرد!

جهانگیری در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: گفتمانی که در دولت آقای خاتمی شکل گرفت با عنوان تدبیر و امید دو مؤلفه اصلی داشت که با شاخصه مختلفی شناخته می‌شدند. اینها پارامترهایی هستند که دولت آقای خاتمی نیز باید به آنها بپردازد.

پس از این سخنان برخی حاضران اسم دکتر روحانی را به زبان آوردند و اشتباه جهانگیری را به او متذکر شدند که معاون اول رئیس جمهور در واکنش گفت: 8 سال کار در دولت آقای خاتمی و 8 سال اخیر که در کنارشان بودم باعث بروز این اشتباهات می‌شود.

جهانگیری اما در ادامه سخنانش مجدداً اسم سید محمد خاتمی را به جای حسن روحانی به زبان آورد که چند نفر از حضار برای او کف زدند و جهانگیری گفت: اسم آقای خاتمی با شما گره خورده است. آقای روحانی سعی دارد به جای اینکه فرهنگ را دولتی کند، دولت را فرهنگی کند.

شایان ذکر است جهانگیری وزیر صنایع دولت اصلاحات و از افرادی است که همزمان به کارگزاران و حزب مشارکت نزدیک است. او در انتخابات اخیر قصد نامزدی داشت که به خاطر ثبت‌نام هاشمی منصرف شد و به ستاد انتخاباتی وی پیوست.

سرکردن جهانگیری در حال و هوای مدیریت خاتمی بی‌شباهت به ماجرای سریال طنز سلطان و شبان نیست. در یکی از دیالوگ‌های این مجموعه، شاه به سلطان بانو که زیادی به وزیر اعظم نزدیک شده بود و به شاه اعتنا نمی‌کرد می‌گوید ما نفهمیدیم شما سلطان بانوی مایید یا سلطان بانوی وزیر اعظم؟!

کمرنگ شدن نقش وزیر کشور در انتخاب استانداران

اختیار انتخاب استانداران از وزیر کشور به کمیته‌ای 4 نفره واگذار شده است.

یک سایت اصلاح‌طلب حامی دولت خبر داد که برای تعیین استانداران کمیته 4 نفره تشکیل شده است.

به گزارش روز نو، این کمیته متشکل از اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، رضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و علی یونسی، معاون سیاسی امنیتی رئیس جمهور است که قرار است از میان گزینه‌های موجود استانداران سراسر کشور را انتخاب کنند و به هیأت وزیران معرفی کنند.

گفته می‌شود یونسی که با مخالفت‌های جدی برای تصدی وزارت کشور یا اطلاعات روبرو بود، در جایگاهی قرار گرفته که عملاً این دو وزارتخانه مهم زیر نظارت وی باشند.

مرور زمان نشان خواهد داد که آیا استقلال نظر وزرایی نظیر اطلاعات و کشور در درون کابینه محترم شمرده خواهد شد یا قرار است برخی مداخله‌های نامعقول که در دولت قبلی از سوی رئیس دفتر رئیس جمهور وشت انجام می‌گرفت، این بار به شکلی دیگر بازتولید شود؟

یادآور می‌شود پیش از این در دولت اصلاحات نیز رسم بر این بود که برای اخذ رأی اعتماد از مجلس و حفظ وجهه ظاهری، ‌وزرایی نه چندان تابلو در عرصه افراط و تندروی معرفی شوند اما با تحمیل معاونان و مدیران تندرو به آنان، عملاً امور وزارتخانه‌هایی نظیر اطلاعات و کشور و... دست جریان تندرو بیفتد.

*تهران امروز

حكمي كه برخلاف احمدي‌نژاد، روحاني امضا كرد

به گزارش تسنيم،‌ حكم عليرضا زالي رئيس سازمان نظام پزشكي كشور با پيگيري سيدحسن قاضي‌زاده‌هاشمي وزير بهداشت از سوي حجت‌الاسلام حسن روحاني رئيس‌جمهور، امضا شد. انتخابات سازمان نظام پزشكي پس از كش و قوس‌هاي متعددي در تاريخ ۴ اسفند با حضور جامعه پزشكي برگزار شد و در نهايت با انتخاب برگزيدگان جامعه پزشكي و برگزاري جلسات مجمع شوراي‌عالي نظام پزشكي رئيس منتخب و اعضاي شوراي‌عالي نظام پزشكي انتخاب شدند و براي شروع فعاليت اعضاي منتخب جديد و بخصوص رئيس منتخب سازمان نظام پزشكي بايد رئيس‌جمهور وقت حكم آنان را امضا مي‌كرد ولي به‌رغم پيگيري‌هاي رسانه‌اي و گذشت ماه‌ها، امضاي حكم عليرضا زالي معطل ماند و اعضا و رئيس منتخب سازمان نظام پزشكي در اين مدت نتوانستند فعاليت‌هاي رسمي خود را در سازمان نظام پزشكي شروع كنند.اين حكم در حاشيه مراسم روز پزشك با حضور آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني،‌ از سوي نماينده‌ رئيس‌جمهور به رئيس جديد سازمان نظام پزشكي اعطا شد.

زادگاه روحاني تغيير نام مي‌دهد؟

روزنامه آرمان نوشته: شنيده شده مسئول ثبت‌احوال شهرستان سرخه در پيشنهادي خواستار تغيير نام اين شهرستان جديدالتاسيس به نام «سور» شده است. رضا رستميان ضمن اشاره به اينكه در نامه‌‌اي از مسئولان استان خواسته‌ايم تا نسبت به تغيير نام شهرستان جديدالتاسيس سرخه به نام «سور» موافقت كنند گفته: سور نام زيبا و محلي اين منطقه است. وي كه چندين سال است در كنار مردم شهرستان سرخه زندگي مي‌كند گفته: سور در گويش محلي همان سرخه بوده ولي معناي آن در لغت نامه به معناي جشن و سرور است. مسئول ثبت‌احوال شهرستان سرخه با يادآوري اينكه اين مردم هستند كه نظر اول و آخر را مي‌دهند گفته: ولي به نظر من نام سور براي مردمي كه در عرصه علم و جهاد سرآمد هستند زيبنده‌تر است.

علت قطع شدن تلفن همراه نماينده‌ها

در جريان بررسي راي اعتماد به وزراي پيشنهادي دولت يازدهم، اتفاقات جديد و جالبي رخ داد كه در دسترس نبودن تلفن همراه وكلاي ملت، ازجمله اين موارد بود.فارس نوشته: گفته مي‌شود تصميم گرفته شده تا در جريان بررسي راي اعتماد به وزراي پيشنهادي دولت يازدهم، تلفن‌هاي همراه نمايندگان از دسترس خارج شود تا شايد از اين طريق دقت و اهتمام بيشتري به مذاكرات براي بررسي كارنامه، ديدگاه‌ها و برنامه‌هاي وزراي پيشنهادي داشته باشند.

از ديدار احمدي‌نژاد و آيت‌الله جنتي چيزي نمي‌گويم

عباسعلي كدخدايي گفته: بنده هيچ تمايلي ندارم كه در ديوان محاسبات مشغول شوم و فعلا در شوراي نگهبان به عنوان معاونت اجرايي امور انتخابات حضور دارم. به‌گزارش فارس، كدخدايي گفته: نمايندگان پيشنهاد كردند كه بنده مسئوليت ديوان محاسبات را بپذيرم. حتي يكي از نمايندگان از طرف خودش براي من ثبت‌نام كرد كه عرض كردم تمايلي ندارم و قطعا اين ثبت‌نام رسمي تلقي نخواهد شد. كدخدايي در جواب به اين سوال كه در ادامه به چه كاري مشغول خواهيد بود گفته: من بيشتر وقتم را در دانشگاه خواهم بود و البته به عنوان عضو هيات عاليه حل اختلاف كه از طرف مقام معظم رهبري منصوب شده‌ام نيز فعاليت خواهم داشت. سخنگوي سابق شوراي نگهبان پيرامون جزئيات ديدار احمدي‌نژاد و آيت‌الله جنتي گفته: ديگر از ديدار احمدي‌نژاد و آيت‌الله جنتي چيزي نمي‌گويم و صحبت خاص ديگري ندارم.

*جمهوری اسلامی

* درحالي كه طي چند روز اخير اخبار متعددي مبني بر واگذاري جزيره آشوراده در پناهگاه حيات وحش ميانكاله شنيده مي‌شود، گفته شده اين بار اين واگذاري نه با مصوبه دولت كه راساً سازمان محيط زيست به يك شركت فرآورده‌هاي لبني براي ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري انجام شده است. كارشناسان محيط زيست معتقدند اين سازمان مالك جايي نيست كه بتواند آن را واگذار كند. آنها معتقدند دولت جديد بايد مراقب خرابكاري مديران سابق در روزهاي پاياني مديريت خود باشند و اجازه خرابكاري غيرقابل جبران را به آنها ندهند.

* آيت‌الله مظاهري،‌رئيس حوزه علميه اصفهان، به علي لاريجاني كه در سفر اصفهان به ديدار ايشان رفته بود گفت جلسات سران قوا خوبست متشكل از قواي اربعه باشد يعني سه قوه باضافه رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام. ناظران معتقدند آيت‌الله مظاهري با اين پيشنهاد در نظر داشت نگراني خود از ناكارآمدي جلسات سران سه قوه را به رئيس مجلس گوشزد نمايد.

* در مراسم معارفه وزير ارشاد كه عصر پنجشنبه در تالار وحدت برگزار شد، مهندس جهانگيري دچار اشتباهات حاشيه‌سازي شد. اسحاق جهانگيري كه به عنوان معاون اول رئيس‌جمهور در اين مراسم سخن مي‌گفت از آنجا كه در دولت اصلاحات وزير صنايع بوده، چندين بار به جاي بكار بردن عبارت دولت آقاي روحاني عبارت دولت ‌آقاي خاتمي را به كار برد كه در تشريح دلايل اين اشتباه گفت: به هر حال ما هشت سال با آقاي خاتمي بوديم، در دولت ايشان حضور داشتيم و آقاي خاتمي نيز با هنرمندان گره خورده و نمي‌شود آقاي خاتمي را از هنرمندان جدا كرد كه اين صحبت‌هاي جهانگيري با تشويق هنرمندان همراه بود.

*قدس

زمان انتشار گزارش جدید آژانس

ایران هسته ای: منابع دیپلماتیک خبردادند تازه ترین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران این هفته منتشر می‌شود.

دیگر چیزی نمی‌گویم!

فارس: عباسعلی کدخدایی - سخنگوی سابق شورای نگهبان - درباره جزییات دیدار احمدی‌نژاد و آیت‌ا... جنتی گفت: دیگر از این مساله چیزی نمی‌گویم و صحبت خاص دیگری ندارم.
 
شهادت دومین مستندساز ایرانی

العالم: تروریست‌های تکفیری جبهه النصره در سوریه اسماعیل حیدری‌ دومین مستندساز ایرانی را به شهادت رساندند.

 اقدام ضد ایرانی دادگاه تایلند

عصر ایران: دادگاه تایلند دو ایرانی را با اتهاماتی از جمله حمل و استفاه از مواد منفجره برای حمله به دیپلماتهای اسراییلی به حبس ابد و 15 سال زندان محکوم کرد.

تکذیب شنوداز منزل رحمانی فضلی

باشگاه خبرنگاران: یک منبع آگاه ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر کشف دستگاه استراق سمع جاسازی شده در منزل دکتر رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم، گفت: این خبر از پایه بی اساس بوده است.

 یک سال باید به دولت فرصت داد

ایسنا: حسن رسولی مشاور عارف در مورد برگزاری جلسه اول هیات دولت و مصوبات آن گفت: حداقل باید شش ماه تا یک سال به دولت فرصت داده شود و سپس کارنامه دولت مورد نقد منصفانه قرار گیرد.

 نظرعجیب سران وهابی

جهان: علمای وهابی سعودی با ابراز خرسندی از سرنگونی محمد مرسی در مصر، گفته‌اند: اخوان المسلمین دشمن اهل تسنن و خارج از دین مبین اسلام است!

برخورد نامناسب پلیس قطر با تاجران ایرانی

قدس آنلاین: شماری از بازرگانان ایرانی که دریک سفر تجاری از طریق هواپیمایی قطر، قصد مراجعت به کشور را داشتند در ترانزیت فرودگاه بین‌المللی دوحه قطر با برخورد نامناسب پلیس این کشور مواجه شدند. این گروه تجاری با وجود داشتن «ووچرهتل» از طرف هواپیمایی قطر و توقف حدود ١٦ ساعت در فرودگاه به دلیل مخالفت پلیس مهاجرت، اجازه ورود به خاک قطر را نیافته و ١٦ ساعت در فرودگاه بین‌المللی دوحه سرگردان شدند.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار