تغییر عادات غذایی و مصرف فست فودها ابتلا به چاقی را تا 2 برابر افزایش می دهد و این در حالی است که 51 درصد افراد چاق در معرض خطر مرگ قرار دارند.

 به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، شیرین حسنی رنجبر عضو مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی  تهران  با بیان اینکه میزان ابتلا به چاقی در زنان بیشتر از مردان است، افزود: هم اکنون بیش از 35 دلرصد زنان و بیش از 25  درصد زنان به چاقی مبتلا هستند  این در حالی است که 51 درصد افراد چاق در معرض خطر مرگ قرار دارند.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد: محاسبه bmi بهترین روش تعیین چاقی  در افراد است چرا که استفاده از سایر روش ها همچون ام آر آی و سی تی اسکن موجب افزایش هزینه  های درمانی و اتلاف وقت ی شود.

 حسنی رنجبر مصرف فست وفود ها را مهمترین علل ابتلا به چاقی دانست و اذعان داشت: مصرف فست فودها  ابتلا به چاقی را  تا 2 برابر افزایش داده و  هر فردی  که 2 بار در هفته از فست فود ها استفاده کنند 5 کیلو گرم بیشتر از فردی که هفته ای یک بار فست فود مصرف کنند چاق می شود./ع2
برچسب ها: چاق ، مرگ ، زنان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار