مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفتگو
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت : از این مقدار در 2 هزار و 401 هکتار از اراضی سیر خشک و در 329 هکتار سیر تر کشت شد .
پرورش افزود : میزان تولید سیر خشک این استان 40 هزار و 446 تن و سیر تر 21 هزار و 330 تن برآورد می شود .
وی با اشاره به نقش موثر سیر در صنایع غذایی، دارویی و سلامت خانواده افزود: سیر با توجه به نوع کاشت ، داشت و برداشت آن می تواند یکی از محصولات مهم کشور در سبد تولید محصولات کشاورزی و سبد صادراتی با ارزش افزوده بسیار بالا رتبه بندی شود .
پرورش اضافه کرد : 78 درصد تولیدات بخش کشاورزی استان همدان مربوط به زراعت است و این استان رتبه نخست در تولید سیب زمینی و سیر و رتبه سوم در تولید جو و یونجه ، رتبه چهارم در تولید کلزا، رتبه پنجم در تولید ذرت و چغندرقند و رتبه ششم را در تولید گندم دارد./ب