تلويزيون تي آر تي ترکيه در خبري اعلام کرد ، تظاهرات عليه کشتارهاي اخير در مصر در شهرهاي مختلف ترکيه ادامه دارد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  پايگاه اينترنتي تلويزيون تي آر تي ترکيه ،‌ اعضا و هواداران انجمن هاي مختلف مردم نهاد ديروز در شهرهاي استانبول ، آنتاليا ،‌توکات ،‌ اوشاک ، بولو و سيواس در محکوميت کشتارهاي اخير مصر تظاهرات کردند.
شرکت کنندگان در تظاهراتي که در پارک سراج خانه استانبول برگزار شد ، شعارهايي در حمايت از محمد مرسي و عليه عبدالفتاح سيسي وزير دفاع مصر سر دادند. 
تظاهرکنندگان در استانبول همچنين شعار مردم مصر تنها نيستند و جنبش اسلامي متوقف نخواهد شد ، سر دادند. 
در شهر اوشاک شمار زيادي از مردم در تظاهراتي که به دعوت 28 انجمن و سازمان مردم نهاد برگزار شد ،‌شرکت کردند. 
حلمي آتاسِوَن رئيس انجمن برادري و انديشه اسلامي در تظاهراتي که در ميدان جمهوريت شهر سيواس برگزار شد ، با اشاره به اينکه کشتارها در مصر در مقابل انظار جهانيان صورت مي گيرد و به صورت مستقيم از رسانه ها پخش مي شود ، از کمک هاي مالي  و سياسي برخي سران کشورهاي اسلامي به دولت موقت مصر به شدت انتقاد کرد. 
وي گفت : کساني که با اجراي طرح امپرياليست ها و صهيونيست ها با توسل به سلاح حکومت مصر را به دست گرفته اند ، مردم مصر را قتل عام مي کنند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار