مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست از تدوین استاندارد منابع تامین آب شرب و ابلاغ آن خبر داد و گفت: دستگاههای که باعث آلودگی منابع آب شرب شوند ضمن رفع آلودگی، طبق قانون موظف به پرداخت جریمه هستند.
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛فرهاد پورسخا در گفتوگو با ایسنا ، با بیان اینکه شش درصد از میزان کل آب در دسترس را در کشور را آب شرب تشکیل میدهد، افزود: با وجود مخالفتهای وزارت نیرو استانداردهای آب شرب در کمیته زیربنایی دولت در بخش محیط زیست و عمران به تصویب رسید و تا ضمن حفظ کیفیت آب، از رودخانهها و منابع در مقابل آلودگی نیز به خوبی محافظت شود.
وی با تاکید بر لزوم حفظ کیفیت و نگهداری آبهای زیرزمینی، تالابها و رودخانهها اظهار کرد: با وجود این استانداردها، انحراف از معیارهای اصلی به خوبی مشخص شده و میتوان طبق آن با سازمان و نهادهای متخلف برخورد کرد.
مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: از سویی میتوان با استفاده از این استانداردها، آبهایی را که تا حدودی دچار آلودگی هستند به آب شرب تبدیل کرد.
پورسخا تاکید کرد: برای صیانت از کیفیت منابع آب باید طبق برنامههای آمایش و راهبردی آن را مدیریت کرد. چرا که در غیر این صورت با تنش آبی مواجه خواهیم شد.
وی افزود: با وجود آنکه به طور کلی در کشوری کم آب زندگی میکنیم، میتوانیم با مدیریت صحیح منابع آب از وقوع مشکلاتی که بر اثر کمبود آب به وجود نمیآید، جلوگیری کنیم.
مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان محیط زیست با اشاره به آلودگی رودخانهها با زباله و پساب کارخانهها در برخی استانهای کشور، اضافه کرد: از تمام ادارات کل محیط زیست استانها درخواست کردهایم در صورت مشاهده هر گونه تخلف فورا آن را برای بررسی و برخورد قانونی اطلاع دهند.