نایب رییس انجمن برنج گفت: باید برنج را از معتمدین یا مغازه‌های معتبر خریداری کرد چراکه متقلبان با وانت‌بارهای خود در ابتدای شهرها برنج‌های تقلبی را به جای برنج ایرانی به مردم می‌فروشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛نایب رییس انجمن برنج گفت: باید برنج را از معتمدین یا مغازه‌های معتبر خریداری کرد چراکه متقلبان با وانت‌بارهای خود در ابتدای شهرها برنج‌های تقلبی را به جای برنج ایرانی به مردم می‌فروشند.

علی اکبریان در گفت‌وگو با ايسنا اظهارکرد: اخیرا برنج‌های خارجی بی‌کیفیت را در کیسه‌های هاشمی می‌ریزند و به عنوان برنج ایرانی با کیفیت به همان قیمت می‌فروشند که چنین تقلب‌هایی در بازار برنج، نقش معتمدین را بیش از پیش برای مصرف‌کنندگان پر رنگ می‌کند.

وی افزود: مخلوط کردن برنج مرغوب و بی‌کیفیت را کسانی انجام می‌دهند که در ورودی شهرهای برنج‌خیز کشور مانند آمل و قائم‌شهر با وانت نیسان‌های خود به عرضه برنجی می‌پردازند که هیچ شناشنامه و هویتی ندارد. این نوع برنج‌ها بسیار خطرناک هستند چرا که شناسنامه و مشخصات فنی ندارد.

نایب رییس انجمن برنج گفت: برنج را باید به دو دسته تقسیم کرد برنج‌های کیفی و دیگری پر محصول که هر یک مشکلاتی هم دارند. برنج کیفی شامل ارقامی مانند طارم، صدری و هاشمی است که عطر و بوی خاص آن را نمی‌توان در هیچ نقطه‌ای از جهان پیدا کرد.

اکبریان ادامه داد: برای تشخیص کیفیت برنج ایرانی در وهله اول مردم باید برنج را از معتمدین خود و مغازه‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارند بخرند چراکه برنجی که از شالیکوبی‌ها خارج می‌شود بدون واریته است و تخلیطی در آن صورت نمی‌گیرد اما اگر تقلبی صورت می‌گیرد پس از دست به دست شدن برنج بعد از کارخانه‌های شالیکوبی تا بازار مصرف است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.