کیفیت نان در گرو مسائل و موضوعات متعددی می باشد که تخصص نانواها و کارگران شاغل در واحدهای نانوایی، تأمین گندم و آرد مناسب، نظارت و سرکشی ارگانهای متولی و غیره از جمله این موارد می‌باشند.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ، نباید نمره کیفی نان استان زنجان از صدر جدول کیفی کشور تنزل نماید.

منصوری افزود: بر اساس توافق صورت گرفته این شرکت با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان ، دوره جدید آموزش نانوایان بزودی برگزار خواهد شد که این دوره در افزایش سطح آگاهی و مهارت متصدیان و کارگران واحدهای نانوایی تأثیر بسزایی دارد.

 وی ادامه داد: در سالجاری به موازات خرید تضمینی موفق گندم تولیدی استان که بیش از 90 درصد آن از نوع مرغوب می باشد ، با تأمین و اختلاط گندم مرغوب وارداتی، آرد مورد انتظار نانواییها تولید و توزیع خواهد شد.

 مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ادامه داد: در کنار مهیا بودن تمام آیتمهای مدنظر ، تولید نان مرغوب متأثر از رعایت استانداردهای پخت در واحدهای نانوایی می باشد .

 وی تصریح کرد: برای اینکه نان با کیفیت در سفره همشهریان محترم قرار گیرد ، حضور مستمر و منظم اکیپهای بازرسی برای کنترل و نظارت بر دستورالعمل‌های بهداشتی ، فنی و تعزیری ضروری بوده فلذا تعامل و هماهنگی ارگانهای متولی من جمله فرمانداری ، معاونت بازرسی سازمان صنعت و معدن ، مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ، شرکت غله و سازمان تعزیرات حکومتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد.

منصوری در پایان به خرید 114 هزار تن گندم اشاره و خاطر نشان کرد: به حول و قوه الهی در خصوص هدف‌گذاری خرید و تأمین نیازگندم یکساله شهروندان عزیز به تعهدات خود عمل کردیم. ایشان تحقق خود کفایی خرید و ذخیره سازی گندم استان را مرهون همت کشاورزان و تلاش دست اندرکاران امر عنوان کرده , افزودند ؛ مازاد گندم خریداری شده می تواند برای پوشش نیاز مناطق مختلف کشور به سایر استانها نیز صادر گردد./ز

برچسب ها: کیفیت ، نان ، ارگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.