به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، امیدعلی پاپی با اشاره به اینکه جمعآوری معتادین پر خطر بر عهده دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیست، افزود: در حال حاضر 9 پایگاه بهداشتی و 2 مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری در سطح استان فعالیت دارند که برای پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق معتادین پر خطر اعم از HIV و انواع هپاتیت برنامههای آموزشی و توزیع اقلام پیشگیری را در این مراکز انجام میدهند و در اقدامات بعدی باید شاهد حمایت خانوادهها و سازمان بهزیستی باشیم.
وی با اشاره به روند موفقیت آمیز کنترل گردش ویروس HIV در سه سال اخیر، اضافه کرد: طی سه سال گذشته با برنامه ریزی منظم و هدفمند در رابطه با کاهش آسیب در افراد دارای رفتارهای پر خطر توانستهایم گردش ویروس HIV را تا نزدیک به 53 درصد نسبت به سالیان گذشته کاهش دهیم و با جایگزینی متادون تراپی از شیوع این بیماری جلوگیری کنیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: همچنین اقلام پیشگیرانه را در میان افراد با ریسک بالا توزیع کردیم و با شورای هماهنگی موادمخدر در استان همکاریهای گستردهای داشتهایم.
پاپی با اشاره به فرا رسیدن هفته تغذیه با شیر مادر و اهمیت آن در دین مبین اسلام، گفت: در احادیث و روایات به تغذیه نوزاد با شیر مادر به مدت 2 سال تاکید شده و در این راستا نیز طی سالهای اخیر محققین به اهمیت این موضوع تاکید داشتهاند.
وی شیر مادر را مفیدترین منبع تغذیه برای نوزاد دانست و اظهارکرد: این مهم میتواند در ارتقاء سطح ایمنی نوزادان موثر باشد.