وی در ادامه اظهار داشت: از آغاز سال جاری تا کنون 270 میلیون تومان جهت اجرای این طرح در استان هزینه شده است که در کنار اعتبارات دولتی کمکهای مردمی و خیرین نیز دریافت شده است.
رئیس اداره فناوری اطلاعات و آمار اداره آموزش و پرورش استان قم با اشاره به کمکهای خیرین و اولیا دانش آموزان گفت: علاوه بر اعتبارات دولتی مبالغی نیز در راستای اجرای طرح هوشمندسازی مدارس از سوی خیرین و اولیا پرداخت شده که همکاری و کمکهای مالی این قشر در ناحیه 2 (نیروگاه) بسیار گسترده و بیش از سایر مناطق استان میباشد.
احمدوند اظهار داشت: در راستای پرورش نیروی کار ماهر و آموزش بهتر به دانش آموزان، کلیه معلمان و مربیان کلاس های هوشمندسازی شده، طی دوره ای 16 ساعته آموزش لازم را فرامی گیرند.
وی در خصوص تجهیزات این کلاسها گفت: وسایل الکترونیکی از جمله لب تاب، دیتا پروژکتور و بیش از 170 عنوان نرم افزار جهت تجهیز کلاس های هوشمند در راستای طرح هوشمندسازی مدارس در اختیار کلاس های استان قرار گرفته است.
رئیس اداره فناوری اطلاعات و آمار اداره آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: استفاده دانش آموزان از وسایل الکترونیکی شخصی خود از جمله لب تاب، تبلت و آی پد با نظارت و مجوز و هماهنگی مدیر و معلم مدارس بلامانع است تا از ایجاد مشکلات اخلاقی در مدارس جلوگیری شود./ز