به گزارش
گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، مهدي علينژاد اظهار داشت: براي بازيهاي آسيايي گوانگجو قول كسب يك مدال طلا را داده بوديم اما به 3 نشان طلا رسيديم و توقع داشتيم كه نگاه ها به اين فدراسيون تغيير كند.
وي ادامه داد: حتي نخستين و تنها مدال طلاي تاريخ بانوان ايران در بازيهاي آسيايي نيز توسط نماينده ووشو به دست آمد توجهي به ما نشد.
وي گفت: از سال 90 كه وزارت ورزش شكل گرفت با وجود تورم 25درصدي درآن زمان، بودجه فدراسيون هيچ تغييري نكرد و در واقع از آن زمان مشكلات آغاز شد.
رييس فدراسيون ووشو تصريح کرد: در سال 91 هم هيچ پيشرفت مالي نداشتيم و درحالي كه يكي از 3 ورزشي هستيم كه نايب قهرمان جهان محسوب مي شويم، از بين 47 فدراسيون پولي كه به آنان تخصيص داده مي شود در رتبه چهل و ششم بوديم كه اين موضوع موجبات گله مندي ما را فراهم كرد.
علينژاد با اشاره به اينكه فدراسيون ووشو در سال 91 حدود 2 و نيم ميليارد تومان هزينه داشته است گفت: در اين سال فقط 625 ميليون تومان از وزارت ورزش دريافتي داشتيم و درحاليكه 5 ماه از سال 92 هم گذشته است هنوز نمي دانيم بودجه ما چقدر است.
وي با انتقاد از مسوولان پيشين وزارت ورزش عنوان كرد:پس از نتايج درخشاني كه در مسابقات قهرماني آسيا كسب كرديم يك نفر پيدا نشد كه حتي به ما خسته نباشيد بگويد و فكر مي كنم فقط ورزش هايی كه پخش مستقيم مي شود براي آقايان داراي اهميت بود.به برخي ها كه تازه به جام جهاني مي رسند تبريك گفته و پاداشهاي كلان مي دهند اما ووشو كه نايب قهرمان جهان است مورد بي محبتي قرار گرفت.
علينژاد گفت: تا به حال مشكلات مالي را مديريت كرده ايم اما از اين پس يقين داشته باشيد در روند حركتي فدراسيون تاثير گذار است و از مسوولان جديد ورزش كشور توقع داريم كه رشته هاي مدال آور و عنوان دار را از گوشه گيري نجات دهند.
رييس فدراسيون ووشو با اشاره به موفقيت تيم ملي ايران در بازيهاي جهاني كلمبيا در ادامه بيان داشت: در نهمين دوره اين پيكارها كه به ميزباني شهر كالي در كلمبيا برگزار شد ووشو براي دومين بار حضور داشت و با چهار شركت كننده به چهارمدال طلا رسيديم. در اين مسابقات مدال آوران مسابقات جهاني سال 2011 تركيه حضور داشتند ما نيز چهار سهميه داشتيم.
وي افزود: فقط 45 روز در اردو بوديم و مشكلاتي نيز براي رواديد ايجاد شد ولي اين مسائل تاثيري بر انگيزه نفرات نداشت. درمجموع 3 سانداكار و يك تالوكار ايران عملكرد بسيار خوبي داشتند و در ميان بهترينهاي جهان درخشيدند.
رييس فدراسيون ووشو با شااره به اينكه در مسابقات قهرماني جوانان آسيا نيز كه به ميزباني فيليپين برگزار شد 24 كشور حضور داشتند گفت: موفقيت در هر ورزشي مستلزم سرمايه گذاري و برنامه ريزي در سنين پايه اي است و ما نيز در فيليپين با كسب 7 مدال طلا، 5 نقره و 6 برنز براي نخستين بار در مجموع دو بخش تالو و ساندا به عنوان سومي رسديم و در ساندا نيز نايب قهرمان شديم.
وي ياداور شد:براي اولين بار در يك رقابت رسمي به هفت مدال طلارسيديم و همه اين موفقيت ها با مربيان ايراني كسب شد.
علينژاد در پايان خاطر نشان کرد: همچنين از جمع 18 مدال ما 10 نشان را دختران كسب كردند. با اين حال براي ادامه اين روند و پيشرفت بيشتر نياز به حمايت از سوي مسوولان داريم.