به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ؛ جري سييب از خبرنگاران وال استريت ژورنال در اين برنامه گفت: با توجه به اينکه من مدتي در قاهره زندگي کرده ام تصاويري که از خيابانهاي اين شهر در اينترنت گذاشته شده بسيار وحشتناک است. نکته ديگري که براي من جلب توجه مي کند اين است که من در طول عمرم هرگز نديده بودم که نفوذ آمريکا در مصر تا اين اندازه کم باشد. باراک اوباما در حرفهايش گفته است ما اميدواريم خشونت ها در مصر پايان يابد اما اين مسئله به مردم مصر مربوط مي شود و ما نمي توانيم کنترلي بر آن داشته باشيم. من فکر مي کنم رئيس جمهور اوباما در محاسباتش در مورد ارائه کمک ها به مصر اشتباه کرد.
البته سناتور مک کين هم گفته بود که بهتر بود ما به گونه اي ديگر عمل مي کرديم . اما محاسبات اوباما براساس گفته هاي اسرائيل و عربستان و ديگر کشورها بوده است. آنها بر اين نکته اصرار داشتند که آمريکا نفوذش را حفظ کند و به ارسال کمکها ادامه دهد و روابط خوبي با ارتش داشته باشد. چون فقط از اين طريق مي توانيم اهرمي در اختيار داشته باشيم تا صدايمان شنيده شود. در واقع اين راهي بود که اوباما انتخاب کرد اما با اين وجود آمريکا نتوانست نفوذ خوبي در ارتش مصر داشته باشد.
اکنون رئيس جمهور آمريکا در موقعيت سختي قرار دارد از يک طرف با ابراز ناراحتي از اتفاقاتي که در خيابانهاي قاهره روي مي دهد سران نظامي مصر از او دلگير مي شوند و از طرف ديگر طرفداران مرسي مي گويند آمريکا از آنها حمايت نمي کند و ارتش هم فکر مي کند آمريکا به آنها پشت کرده است. بنابراين در آمريکا فشار زيادي براي قطع کمک ها به اوباما وارد مي شود. من فکر مي کنم کاخ سفيد هم نمي داند که منفعتش در کجا است. در واقع منفعت آمريکا در اين است که مصر کشوري دموکرات و با ثبات باشد اما از دور نمي توان گفت بهترين راه براي رسيدن به اين هدف چيست. اکنون در مصر همه فکر مي کنند آمريکا عليه آنها هستند.
طرفداران مرسي فکر مي کنند آمريکا از ارتش و نظاميان طرفداري مي کند چون کمکهاي ما همچنان ادامه دارد و ارتش هم فکر مي کند آمريکا دست از حمايت از آنها برداشته چون رئيس جمهور شديدا تلاش نظاميان براي پايان دادن به تحصن معترضان را محکوم کرد. در حال حاضر عربستان بيشتر از آمريکا به مصر کمک مالي مي کند.