وی با اشاره به برداشت سالانه 53 هزار و 712 تن سیب از باغات استان، افزود: در این استان سیب با ارقام مختلف از جمله رد، گلدن، کهن و گلاب تولید و برداشت میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، کیفیت سیب تولیدی استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: شهرستان بروجن و لردگان بیشترین سطح باغات سیب استان در در اختیار دارند.
منصوری، آهکی بودن برخی از اراضی باغی استان را از مشکلات این بخش برشمرد و گفت: درخت سیب در اراضی آهکی دچار کمبود هوا و غذا میشود، در حالی که سیب باید در مناطقی کاشته شود که عمق زمین کشت زراعی آن بیشتر از یک متر باشد.
وی با اشاره به مزایای کشت سیب با روش پایههای رویشی، گفت: کاشت سیب به صورت پایه رویشی تراکم کاشت سیب را در هر یک هکتار از 400 اصله درخت به یک هزار اصله درخت افزایش میدهد، در نتیجه تولید سیب افزایش مییابد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نگهداری و هرس درخت سیب در روش پایه رویشی نیاز به اطلاعات و مهارت فنی دارد، برهمین اساس این طرح در ابتدا به صورت پایلوت در شهرستانهای بروجن و شهرکرد اجرا میشود.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشتر تولیدات سیب درختی استان به استانهای خوزستان، فارس و تهران صادر میشود.