غفاریان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با تاکید بر اینکه قرآن پژوهی باید در زندانها رونق یابد، گفت: در اکثر زندانهای استان آموزش کلاسیک قرآن کریم به صورت منظم اجرا و طبق برنامه های مدون در رشته های روخوانی و روانخوانی، قرائت تخصصی، ترتیل، حفظ، اذان ، تفسیر و درک مفاهیم انجام می شود و از سوی مربیان اعزامی از سازمان تبلیغات اسلامی گواهینامه مهارت دریافت می کنند.
وی افزود:، پارسال بیش از 300 دوره مسابقات قرآنی و مراسم قرآنی برای مددجویان ، پرسنل ، سربازان وظیفه در زندانهای این خطه برگزار شد و تعداد شش هزار و 750 نفر در این مسابقات و مراسم ها شرکت کردند .
مدیرکل زندانهای مازندران تصریح کرد : 46 دوره مسابقات کتابخوانی با موضوعات احکام، حجاب و پیوندهای نماز برگزار شد که تعداد دو هزار و 82 نفر مددجو و 300 نفر پرسنل و 103 نفر سرباز وظیفه در این مسابقات حضور یافتند.
غفاریان گفت:، بیش ا از 80درصد از زندانیان در کلاسهای اخلاق و احکام که در طول سال با دعوت از مربیان، اساتید دانشگاه ها و حوزه های علمیه و روحانیون مستخدم سازمانی اجرا می شود، حضور می یابند .
وی با اشاره به فعالیتهای قرآنی و آموزشی در زندانها، افزود: در اکثر زندانها امکانات آموزشی و پژوهشی نسبتاً خوبی مهیاست و این امر موجب بروز استعداد های نهفته و ارائه نکات جدید و نظرات نوین خواهد شد
مدیر کل زندانهای مازندران افزایش جمعیت کیفری را منشاء رفتارهای پر خطر در داخل زندان و بروز ناهنجاری و آسیبهای اجتماعی در جامعه دانست و نقش قضات را در معرفی خاطیان و بزهکاران به زندان بسیار مهم بیان کرد.
غفاریان با اشاره به اینکه با تغییراتی که در قانون مجازات اسلامی مصوب امسال ایجاد شده ، گفت: این قانون در صورت اجرا پیام آور آزادی و نوید بخش کاهش جمعیت کیفری در زندانها بوده و از تراکم جمعیت کیفری می کاهد .
در حال حاضر 12 ندامتگاه در مازندران وجود دارد./ب