اضافه کردن پسته به ظرف آجيل و استفاده از آن در تنظيم اشتها بسيار موثر است.

مرتضي صفوي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: پسته يكي از بهترين خوراكي هايي است كه در تأمين انرژي و تقويت سلول هاي عصبي نقش بسزايي دارد و از بروز بيماري نيز جلوگيري مي كند.

وي افزود: پسته از به وجود آمدن سرگيجه، بي حوصلگي، كم خوني و رنگ پريدگي جلوگيري مي كند زيرا غني از آهن، كليسم و فسفر فراوان است. فسفر موجود در پسته در ساخت استخوان ها و دندان ها نقش بسزايي دارد.

وي عنوان كرد: پسته غني از املاح معدني مفيد است كه باعث تقويت عضلات بدن مي شود.

صفوي گفت: اين خشکبار سرشار از انواع ويتامين ها از جمله ويتامين E است كه باعث تقويت سلول هاي عصبي بدن مي شود و در تنظيم اشتها نيز موثر است.

وي تأكيد داشت: بهتر است پسته در ظروف آجيل افراد قرار گيرد زيرا در تقويت چشم نيز بسيار مؤثر است.
برچسب ها: پسته ، آجیل ، فسفر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار