علي كمره اي در گفتگو با
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، ضمن اشاره به توجه ويژه مديريت شهري اين شهرستان در توسعه فضاي سبز شهري تصريح كرد: اقدامات مثبت و سازنده بسياري در اقصي نقاط شهريار به منظور توسعه فضاي سبز شهري عملياتي شده كه احداث و بازسازي بوستان هاي محلي و پارك هاي دانشجو، فدك، پرديس، آزادگان، شهداي حصار زيرك، ولايت، 22 بهمن و ... از نمونه هاي آن است كه نقش بسزايي را در سرزندگي و زيباسازي اين منطقه ايفا مي نمايد.
وي در ادامه افزود: در راستاي سياست هاي لايحه قانوني حفظ و توسعه فضاي سبز و با نگاه تخصصي به امور نگهداري و ارتقاء كمي و كيفي اجراي پارك هاي محله اي، از سوي معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري تهران نيز از شهرداري شهريار تقدير شد.
كمره اي در نهايت تصريح كرد: عزم مجموعه مديريتي شهريار بر ارائه خدمات مستمر و صادقانه به مردم شريف اين منطقه استوار است و اميد آن مي رود با تمهيدات اتخاذ شده، رضايتمندي شهروندان بيش از پيش تامين گردد./