به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / محمد
کیانفر افزود: امسال 60 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کشت خیار و گوجه
فرنگی اختصاص یافته است.
وی گفت: با توجه به متوسط تولید 30 تن خیار و گوجه در هر
هکتار پیش بینی می شود 180 تن خیار و گوجه از جالیزهای خلخال برداشت و روانه
بازارهای مصرف شود.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خلخال با اشاره به
شرایط نامساعد جوی بهار و خشکسالی تابستان اظهار کرد: امسال هر چند این شرایط
تاثیر مستقیمی در راندمان تولید سیفی جات در خلخال داشته ولی در عین حال تلاش و
پشتکار و دوباره کاری کشاورزان سیفی کار منطقه مانع از کاهش قابل توجه تولید محصول
خیار و گوجه فرنگی در خلخال نسبت به سال های گذشته شده است.
کیانفر افزود: از 60 هکتار اراضی اختصاص یافته به کشت خیار
و گوجه فرنگی خلخال 25 هکتار از اراضی کشاورزی روستای گورانسراب واقع در پنج
کیلومتری از مرکز شهر خلخال تنها به کشت خیار اختصاص داده شده و خیار تولیدی در
این روستا از بهترین نوع محصول خیارمنطقه محسوب می شود.
وی گفت: محصول خیار و گوجه فرنگی خلخال بدلیل کشت سنتی و
ارگانیک و پرهیز کشاورزان در استفاده از کودها و سموم شیمیایی دارای عطر ، بو و
طعم خاصی بوده و بیشتر محصول تولیدی مصرف داخل شهرستانی داشته و بخشی از آن نیز در
بازارهای شهرهای همسایه خلخال عرضه می شود./ع