تمام سلام مامور تشکيل کابينه جديد لبنان روز دوشنبه تشکيل دولت جديد را در روزهاي آينده منتفي دانست .

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين‌هوا ، تمام سلام پس از ديدار با ميشل سليمان رئيس جمهور لبنان به خبرنگاران گفت با توجه به  فضاي سياسي و امنيتي حاکم بر کشور تشکيل دولت جديد امري ضروري است زيرا خلا فعلي در قدرت اجرايي به نفع کشور نيست .
 سلام افزود اوضاع بحراني لبنان و کشورهاي منطقه ايجاب مي کند دولت جديد لبنان  هر چه زودتر تشکيل شود .تمام سلام در ادامه بر پايبندي خود به  وحدت ملي در لبنان تاکيد کرد .
وي افزود با توجه به ادامه  بي اعتمادي ميان احزاب و گروه هاي سياسي و شرط هاي آنان ،بعيد به نظر مي رسد دولت جديد در روزهاي آينده تشکيل شود .
 در پي تشديد بحران سياسي در لبنان ،  نجيب ميقاتي نخست وزير در اواسط مارس گذشته   استعفا کرد  و  تمام سلام در اوايل ماه آوريل گذشته  مامور تشکيل کابينه جديد شد اما تلاش هاي او براي دستيابي به توافق ميان احزاب سياسي و تشکيل دولت جديد تاکنون بي نتيجه بوده است .
برچسب ها: بین الملل ، لبنان ، سلام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار