به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد: آناناس پس از موز،دومين ميوه استوايي پرطرفدار ودارای خواص متعدد است .
منگنز موجود در اين ميوه استوايي براي شکل گيري، حفظ و تقويت استخوان و بافت هاي پيوندي مفید است .
آناناس خاصيت ضدالتهابي داشته و نقرس را مي کاهد.
بروميلين
در اين ميوه ميزان اسيد در بدن را خنثي کرده و با تنظيم کردن ميزان ترشح پانکراس
به سيستم هاضمه کمک مي کند.
آناناس با ویتامین C که دارد با ويروس هاي سرماخوردگي و سرفه ، مقابله و لثه ها را هم تقويت میکند .
بتاکاروتن در اين ميوه استوايي مانع از بروز بيماري پيري چشم و بروز بيماري
هاي قلبي میشود
بروميلين موجود در ان التهاب مجراي تنفسي را کاهش داده ومواد مغذي موجود دران براي رشد بدن مفید است .
فيبر موجود در آن يبوست را درمان میکندو فاقد کلسترول وچربی است ./ع