مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس گفت: نقد منصفانه و نگاه موشکافانه گامی در راستای فعالیت بهتر و بیشتر ارگان‌ها و سازمان‌ها از جمله آموزش و پرورش است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  عبدالرضا دادعلی‌پور سه‌شنبه شب در نشستی با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: دنیای امروز دنیای ارتباطات است و رسانه‌ها در ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه نقش بنیادین و مهمی دارند.

وی ضمن پاسداشت یاد شهید صارمی، اظهار داشت: روز خبرنگار، روز تقدیر از افرادی است که همواره قلم و اندیشه خود را در راه نشر حقایق به کار می‌گیرند.

دادعلی‌پور با اشاره به این که معلم و خبرنگار هر دو رسالتی مهم در امر تعلیم و تربیت را بر عهده دارند اظهار داشت: تربیت، آگاه سازی و تعلیم دانش آموزانی خلاق و پویا بر دوش معلمان و فرهنگ سازی و ایجاد زمینه رشد و تعالی جامعه بر عهده رسانه‌ها و خبرنگاران است.

این مقام مسئول خبرنگاران رسانه‌های جمعی را واسطه بین مردم و مسئولان برشمرد و گفت: خبرنگاران با تیزهوشی و دقت خود به گونه‌ای عمل کنند که با نقد منصفانه و بی‌غرض در جهت اعتلا و پیشرفت میهن اسلامی نقشی موثر ایفا کنند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس با اعلام اینکه این ناحیه آموزشی با دارا بودن بیش از 62هزار و 273 نفر دانش آموز و نزدیک به 3 هزار و 302 معلم بزرگ‌ترین ناحیه آموزشی کشور است تصریح کرد: با وجود طیف گسترده مخاطبان اعم از دانش آموزان، اولیا و معلمان، این ناحیه جایگاه ویژه‌ای جهت تنویر افکار را داراست که این امر همیاری و تعامل بین آموزش و پرورش و رسانه‌ها جهت عملیاتی کردن برنامه‌ها و سیاست‌های آموزشی را بیش از پیش ضروری می‌کند.

بازرس خانه مطبوعات استان هرمزگان نیز در ادامه ضمن اشاره به این امر که آموزش و پرورش ارگانی مولد و انسان ساز است که رسالت تربیت افراد خلاق، آگاه و تحلیلگر را بر عهده دارد اظهار داشت: ایجاد بستر مناسب جهت تربیت اندیشه‌های تحلیلگر و فعال حاصل حمایت و فرهنگ سازی رسانه‌های جمعی در جامعه و آحاد مردم است.

علی نظری اظهار داشت: نقش تعامل دو سویه و تاثیر متقابل آموزش و پرورش و رسانه‌ها بر یکدیگر را نمی‌توان نادیده گرفت و رسانه‌ها این همکاری و نگاه موشکافانه و منصفانه را رسالتی بر خود می‌دانند.

وی افزود: حوزه رسانه به عنوان یک کانون مهم در نظام ارتباطی و اطلاع رسانی وظیفه خود می‌داند در امر فرهنگ سازی همراه و همگام با آموزش و پرورش تلاش کند./ج1

برچسب ها: آموزش ، سازمان ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.