به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، از علل اصلی کاهش قیمت مواد غذایی، کاهش ارزش غلات اعلام شده که سطح تولید آن امسال به صورت بیسابقهای افزایش یافته است.
شاخص قیمت مواد غذایی این سازمان برای ماه ژوییه به رقم 205.9 واحد رسید که نسبت به ماه ژوئن 2 درصد کاهش نشان میدهد.
فائو اعلام کرد کاهش قیمتها در ماه ژوییه که سومین کاهش متوالی ماهانه است عمدتا به سبب کاهش قیمت غلات، سویا و روغن نخل بود و این در حالی است که قیمت قند، گوشت و لبنیات نیز نسبت به ماه قبل کاهش یافت.
همچنین این شاخص نسبت به شاخص مشابه سال قبل نیز 3.3 دهم درصد کاهش یافت.
بعلاوه، قیمت لبنیات و قند ماه ژوئیه کاهش یافت ولی قیمت گوشت در مقایسه با ماه قبل از آن ثابت باقی ماند.
انتهای پیام/