به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه واشنگتن تایمز ؛ بر اساس مطالعات جدید روشهای تدریس و محتوای دروس در دانشکده های افسری آمریکا تغییر پیدا کرده و بسیاری از مباحث به مقابله با حملات سایبری بجای آموزشهای نظامی و جنگی اختصاص دارد .
فرانسیسکا اسپیدالیری ، محقق و اجراکننده این بررسی در این باره اظهارداشت : بی شک در آینده ای نه چندان دور دیگر خبری از درگیری ها و جنگ های نظامی در میان کشورها نخواهیم بود و بجای آن کشورها از مبارزات سایبری و اینترنتی استفاده خواهند کرد . این در حالی است که آموزش های دفاعی در آمریکا به زمان کنونی محدود شده و پیش بینی مناسبی برای آینده انجام نگرفته است .
وی در ادامه افزود : سربازان آمریکایی تنها فنون رزمی در میدان جنگ را می آموزند ، اینکه از تانک های جنگی یا انواع اسلحه و دورزن ها چگونه استفاده کنند . اما این نیروهای در قبال حملات سایبری کاملا عاجزند چراکه کمترین آشنایی یا آموزشی در این مورد نداشته اند .
این در حالی است که دولت آمریکا اعلام کرده که شش دانشگاه افسری ونظامی در این کشور دارای شاخه "تهدیدات سایبری" بوده و افسرانی که در زمینه علاقمند هستند تحت آموزش قرار می گیرند .
ژنرال برت ویلیامز ، مدیر بخش آموزش های سایبری در یکی از دانشکده های افسری آمر یکا در این باره خاطرنشان کرد : موضوع تهدیدات سایبری در آمریکا نه بعنوان شاخه یا رشته ای تخصصی بلکه بعنوان زیرشاخه ای از آموزش نظامی و میدانی جنگ تدریس می گردد . بنابراین نمی توان از دانش آموختگان آن انتظاری فراتر از آنچه در حد اندک آموخته اند ، انتظار داشت .