یک آسیب شناس گفت: استفاده از فناوری نوین ابتدا با فرهنگ سازی در درون جامعه و از سنین کودکی به فرزندان آموزش داده شود که این امر در صورت آموزشهای لازم محقق می شود.

ابهاری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از فناوری نوین  ابتدا باید فرهنگ سازی  در درون جامعه و از سنین  کودکی به فرزندان آموزش داده  می شود  که این امر در صورت آموزشهای  اجتماعی  محقق می شود بنابراین با بستر سازی و رفتار مناسب  در کاهش حجم ترافیک موثر هستند.
 
 وی ادامه داد: پلیس راهنمایی و رانندگی با کنترل و نظارت و جدیت درصدور گواهینامه  می توانند آمار تصادفات را در مقابل کاهش دهند و به دلیل اینکه  پلیس راهنمایی و رانندگی کامل به کنترل جامعه را دارند بهتر است از  نیروی انسانی استفاده شود.
 
 توسعه فرهنگ رانندگی لازمه فرهنگ سازی در درون جامعه است و در صورت عدم رعایت  از طرف شهروندان باعث خسارات بسیار هولناک و حتی جبران ناپذیر مانند  نقص عضو و مرگ تعداد زیادی از هموطنان می شود.
 
 متاسفانه آمار تصادفات جاده ای از حوادث طبیعی بیشتر است و علت  عدم آشنایی شهروندان با سوانح و حوادث جاده ای است و رسانه ها نقش بسیار بسزایی در کاهش ترافیک دارند.
 
 ابهری با اشاره به نقش خانواده ها خاطر نشان کرد: خانواده ها  مهمترین ارکان برای نظارت فرزندانشان هستند و با رعایت کردن قوانین ومقررات راهنمایی ورانندگی و آموزش لازم به آنان بهترین یاری دهنده برای فرزندانشان هستند.
 
وی در خاتمه خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش با چاپ کتابهای درسی و بروشور برای دانش آموزان آنان را با  فرهنگ  ترافیک آشنا می کنند و پلیس راهنمایی و رانندگی با برخورد با متخلفان و قانون شکنان در کاهش آمار تصادفات بسیار موثر هستند./ف
برچسب ها: اموزش ، توسعه ، فرهنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار