به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اينترست، نويسنده مقاله با ابراز تاسف از موضع گيري خصمانه نمايندگان کنگره آمريكا در قبال کشورمان مي نويسد " قرار است اوايل ماه سپتامبر مذاکرات هسته اي ايران با کشورهاي عضو گروه 1+5 آغاز شود و تيم جديد مذاکره کننده دولت روحاني با غربي ها پاي ميز مذاکره بنشينند. اين دور از مذاکرات فرصت بسيار خوبي براي تعامل نهايي کشورهاي غربي با جمهوري اسلامي ايران بر سر برنامه هسته اي آن کشور خواهد بود. با اين حال متاسفانه 76 نفر از سناتورهاي آمريکايي به رهبري "رابرت منندز" سناتور آمريکايي و رييس کميته روابط خارجي سناي آمريکا و همچنين با همراهي "ليندسي گراهام" سناتور جنگ طلب آمريکايي با ارسال نامه اي براي اوباما از وي خواستند تا تحريم ها و فشار عليه ايران را تشديد نمايد. اين سناتورهاي آمريکايي در نامه خود از اوباما خواستار تشديد تحريم و استفاده از تهديد نظامي شده اند."
نويسنده مقاله با انتقاد از سناتورهاي آمريکايي و موضع خصمانه آنان در قبال جمهوري اسلامي ايران مي افزايد "رويکرد سناتور هاي آمريکايي در قبال ايران از برداشت غلط آنان از واقعيت هاي سياسي در ايران و ماهيت برنامه هسته اي جمهوري اسلامي ايران نشات مي گيرد. نتيجه انتخابات رياست جمهوري اخير ايران نشان داد که ايرانيان با انتخاب دكتر حسن روحاني بعنوان رييس جمهور جديد کشورشان خواهان تعامل سازنده با غرب در مقابل پذيرش حق غني سازي اورانيوم ايران از سوي کشورهاي غربي و ادامه مذاکرات هسته اي هستند. با اين حال با تشديد تحريم ها عليه ايران حصول توافق ميان ايران و کشورهاي غربي در جريان مذاکرات هسته اي کاهش خواهد يافت. تحريم ها شايد بر اقتصاد ايران تاثيرگذار باشند اما مانع از پيشرفت هاي هسته اي ايران نخواهند شد. اين توهم سناتورهاي آمريکايي است که تصور مي کنند با تشديد تحريم ها ايران از برنامه هسته اي خود دست خواهد کشيد. تشديد تحريم ها سبب مي شود تا متقاعد کردن ايرانيان به تعامل با غرب بر سر برنامه هسته اي دشوارتر شود. همچنين تهديد نظامي عليه ايران نيز امکان موفقيت مذاکرات هسته اي ايران با قدرتهاي عضو گروه 1+5 را کاهش خواهد داد. همچنين اقدام نظامي عليه ايران نيز سبب توقف پيشرفت هاي هسته اي ايران نخواهد شد. "
نويسنده در ادامه مقاله خود با انتقاد از از نامه سناتورهاي آمريکايي به اوباما مي افزايد "سناتورهاي آمريکايي در نامه خود خواسته هايي قديمي و غير واقعه بينانه را از اوباما در مورد ايران مطرح ساخته اند. انان خواستار واداشتن ايران به تعليق کامل فعاليت هاي غني سازي اورانيوم هستند. با اين حال اين خواسته به هيچ وجه امکان پذير نيست و جمهوري اسلامي ايران آن را نخواهد پذيرفت. تحليلگران واقع گرا مي دانند که موضوع مذاکرات ايران با کشورهاي غربي بر سر سطح غني سازي اورانيوم و نه توقف آن است. "هيلاري کلينتون" وزير امور خارجه پيشين آمريکا نيز در ماه مارس سال 2011 ميلادي در جلسه کنگره آمريکا اظهار داشت که از نظر دولت آمريکا ايران حق غني سازي اورانيوم را البته با نظارت نهادهاي بني المللي دارد."
نويسنده مقاله در ادامه با اشاره به حمايت عمومي ملت ايران از حق "مسلم" هسته اي جمهوري اسلامي ايران مي افزايد "نتايج نظرسنجي ها نشان مي دهند که اکثريت ايرانيان قويا از ادامه برنامه هسته اي ايران و غني سازي توسط آن کشور حمايت مي كنند."
نويسنده در پايان مي نويسد "رييس جمهوري آمريکا مي بايستي از فرصت ايجاد شده براي تعامل با رييس جمهور منتخب ايران استفاده نمايد. از اين طريق مي توان به نتايج واقع گرايانه اي در عرصه مذاکرات هسته اي دست يافت."