به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از بخش علم و تکنولوژي خبرگزاري ANSA ايتاليا ، شناسايي علل بيماري که مي تواند بر مادر و جنين تاثير بگذارد، خفيف است.
محققان کشف کرده اند که چگونه عفونت با هليکوباکتر پيلوري، عامل اصلي ورم معده و زخم معده و اثني عشر، ممکن است يک علت احتمالي بروز پره اکلامپسي، بيماري بارداري که مي تواند باعث عواقب شديد براي مادر و جنين شود، باشد.
در اين پژوهش، پژوهشگر موسسه داخلي پزشکي و طب سالمندان، نشان داده است که برخي از آنتي بادي هاي توليد شده با توجه به عفونت هاي پشتيباني شده توسط گونه هاي تهاجمي بيشتر از نوع هليکوباکتر پيلوري ممکن است به سلول ها آسيب رسانده و منجر به بر هم خوردن شيوه طبيعي رشد و بيشتر شدن رشد شود.
بنابراين، مي تواند منجر به پره اکلامپسي، بيماري که فشار خون بالا و از دست دادن پروتئين در ادرار را به همراه دارد، که ممکن است در برخي موارد پيشرفت کرده باعث تيره شدن زندگي مادر و جنين شود.
نتايج اوليه مطالعه باليني زنان مبتلا به پره اکلامپسي ارتباط مثبت عفونت هليکوباکتر پيلوري و تغيير فرايند تشکيل جفت را نشان مي دهد.
شناسايي زودرس زنان در معرض خطر مي تواند اجازه تشخيص، درمان و بهينه سازي يک بيمار باردار مبتلا به پره اکلامپسي را افزايش دهد.