مدیرکل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تولید این مقدار گوشت سفید در این استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 27 درصد افزایش داشته است.

صفدر نیازی افزود: ایجاد مزارع پرورش، بازیافت آب، هوادهی، بکارگیری شیوه های نوین علمی از دلایل افزایش راندمان تولید ماهی وتوسعه مرغداریها است. اصلاح وبهینه سازی سیستم گرمایشی از مهمترین عوامل افزایش تولید گوشت مرغ در این استان است.
وی گفت: سرانه تولید گوشت سفید استان به 45 کیلوگرم به ازای هر نفر است.
نیازی، با اشاره به مزیت های گوشت سفید تولیدی این استان در زیستگاههای طبیعی گفت: تقویت حافظه و قوای فکری، دفع سموم و مواد زائد بدن، تقویت اعصاب و تحریک سیستم عصبی، افزایش میزان رشد بدن، رفع بیماری های پوستی، تقویت نور چشم و قوای بینایی، افزایش میزان مقاومت دفاعی عفونتها، درمان بیماری ریوی بویژه سل، کاهش عوارض بیماری قلبی و عروقی، تقویت پیاز مو ورفع ریزش موی سر از جمله خواص گوشت ماهی و چربی کم و ارگانیک بودن از مزیت های گوشت مرغ این استان است.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تولید گوشت سفید این استان در مقایسه با پارسال بیش از 27 درصد افزایش پیدا کرده است.
وی، پیش بینی کرد مجموع تـولیدات دامی در سال 1392 از مرز 350 هزار تن بگذرد.
استان چهارمحال و بختیاری، در تولید ماهی 20 درصد تولید کشور و در تولید مرغ یک و سه دهم تولید کشور را دارد./س
برچسب ها: افزایش ، گوشت ، سفید ، چهارمحال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.