به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است. مطالعات نشان می دهد مصرف فیبرهای محلول باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و كاهش كلسترول خون می شود. فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای جلوگیری می کند.
برگه زردآلو سرشار از پتاسیم است. مصرف مواد غنی از پتاسیم باعث تنظیم فشار خون می شود.
زردآلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ،
و ... مفید است.
میوه و هسته شیرین زردآلو به علت دارا بودن
و به علت داشتن آهن در خون سازی موثر است برای تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگیری از خونریزی لثه موثر است. .
در مورد مصرف زردآلو
از زیاده روی در
مصرف زردآلو خودداری کنید ، زیرا مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی ایجاد اختلال
کرده و دچار اسهال می شوید.
افرادی که ناراحتی دارند باید از زیاد خوردن زردآلو پرهیز کنند.
هسته تلخ زردآلو مواد سمی به نام اسید سیانیدریک و اسید پروسیک دارد . لذا خوردن هسته تلخ زردآلو خطرناک است.
مصرف زیاد زردآلو باعث ایجاد لک های سفید پوستی می شود.
خواص درمانی هسته و برگ زردآلو
هسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک ، و برگ و گل آن سرد و خشک است .
هسته زردآلو تقویت کننده قوای جنسی است.
اگر چند قطره از روغن هسته را در گوش بچکانید ، صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند.
روغن هسته برای نرم کردن پوست مفید است .
روغن هسته اگر تلخ باشد ، کرم معده و روده را از بین می برد.
روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.
دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است .
برای تسکین درد گوش ، چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید ./س
.
.