محمد علی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
وی عنوان کرد: سینگولای مغز مسئول تحریک اشتها در افراد است و اگر فرصت کمتری در اختیار سینگولای مغز قرار دهیم بیشتر غذا می خوریم.
وی خاطرنشان کرد: می توان از زمان خرید مواد غذایی تا پخت و پز و یا استفاده از مواد غذایی با طعم و بوی کمتر و سبزیجات فرصت بیشتری برای تحریک شدن سینگولای مغز است و باعث می شود ناخودآگاه اشتها کم شود.
وی اظهار داشت: از آنجایی که برخی رستوران ها برای تحریک سینگولای مغز دریچه های هواکش آشپزخانه هایتان را به سمت پیاده روها قرار می دهند تا سینگولای مغز افراد را در مدت زمان کوتاهی تحریک و منجر به غذا خوردن در مدت زمان کوتاه می شود./ح