به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، صمدنژاد با بیان اینکه بیشتر شهروندان از پروازهای استان کرمانشاه استفاده میکردند، گفت: این خلأ در مدتی با انجام پروازهای چارتر جبران شد که البته از نظر ما مسکن و مقطعی بود.
وی با تأکید بر نیاز استان به درمان قطعی در این خصوص و لزوم سرمایهگذاری کلان افزود: به همین دلیل طراحی ایرلاین مستقل در استان در دستور کار قرار گرفت که از این پس با عنوان آسمان غرب و با سرمایهگذاری مشترک آسمان و کیاپرواز فعالیت میکند.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری کیاپرواز در خصوص میزان سرمایهگذاری تأسیس این شرکت گفت: پیشبینی اولیه سرمایهگذاری به میزان 80 میلیارد تومان است.
صمدنژاد با اشاره به تأسیس مرکز آموزش فنون هوانوردی کردستان اضافه کرد: این فرصتی است تا فرزندان این استان در صنعت هوانوردی و مشتقات آن از جمله خلبانی، مهمانداری و amp سفیران شایستهای باشند.
وی هدف از تأسیس شرکت هواپیمایی و آموزش فنون هوانوردی در کردستان را تبدیل این استان به قلب خدمات آموزش هوانوردی کشور عنوان کرد../س