وی با توصیه ای به مبتلایان به بیماری دیابت تشریح کرد: ماش زودهضم بوده و از آنجا که ماده غذايي متعادلي است مصرف آن به ديابتيها نيز توصيه ميشود.
نقشی ادامه داد: پتاسيم ماش نيز فراوان است بنابراين مصرف آن براي مبتلايان به پرفشاري خون، توصيه ميشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ماش از نظر منگنز و سلنيوم که خاصيت آنتياكسيداني دارند، نيز غني است و مصرف آن موجب پيشگيري از بيماريهاي مزمن ميشود.
وی ضمن اشاره ای به تقویت اعصاب با ماش اظهار داشت: به علت دارا بودن ويتامين آ و د نيازهاي بدن ما را تامين ميکند و براي تقويت اعصاب و بينايي مفيد است.
نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شكل جوانه خواص آن را چند برابر ميكند؛ چرا كه فرآيند جوانه زدن باعث ميشود همه مواد مغذي به ويژه آهن افزايش يابد./س