به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، استان فارس با دارا بودن 16 واحد تولید کننده جوجه یک روزه ، 15 درصد نیاز کشور را تأمین می کند و در جایگاه سوم کشور قرار دارد.
تولید جوجه یک روزه بومی در استان فارس 35 درصد افزایش داشته است.
از ابتدای امسال تاکنون در واحدهای تولید جوجه یک روزه استان فارس بیش از 4 میلیون قطعه جوجه ریزی شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی فارس گفت : بهره گیری از سامانه تهویه هوای ضد عفونی کننده و جیره نویسی غذایی ، کاهش تلفات در واحدهای تولید جوجه یک روزه استان از علل این افزایش است.
صادقی بیان کرد: پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از 21میلیون جوجه یک روزه تولید شود .
سالانه بیش از 130 هزار تن گوشت مرغ در فارس تولید می شود.
عمده مرغ فارس در شهرستانهای داراب،نی ریز،شیراز،سپیدان،آباده ،مرودشت لار،لامرد ، گراش و جهرم تولید می شود.
مرغ تولیدی استان فارس به کیش،بندرعباس،بوشهر،کهکیلویه و بویراحمد نیز ارسال می شود./س