رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: اینکه آدمی از دلبستگی‌ها و لذت‌های زودگذر مادی جدا شده و به لذات واقعی و معنوی اخروی دل بسپارد یکی از شیوه‌های مهم در مکتب تربیتی دین محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، آیت‌الله مصباح یزدی یکشنبه شب در بیست و پنجمین جلسه درس اخلاق رمضان خود در حسینیه امام خمینی(ره) دفتر رهبر معظم انقلاب در قم با اشاره به برنامه‌ریزی بسیار عالی دین برای حرکت دادن انسان در مسیر صحیح زندگی اظهار کرد: اینکه آدمی از دلبستگی‌ها و لذت‌های زودگذر مادی جدا شده و به لذات واقعی و معنوی اخروی دل بسپارد یکی از شیوه‌های مهم در مکتب تربیتی دین محسوب می‌شود.

وی افزود: این حقیقت تا آنجا پیش می‌رود که معاد یکی از اصول اساسی ادیان الهی به شمار می‌رود زیرا این جهان با همه لذت‌هایش در مقابل نعمت و اجر آن دنیا ارزشی ندارد.

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه تاکید بر اصل معاد یکی از راه‌های تربیت شیعیان بوده که توسط قرآن کریم و اهل بیت(ع) استفاده می‌شود گفت: در آیات قرآن و احادیث نبی مکرم اسلام(ص) و امامان معصوم(ع) بارها از نعمت‌های بهشتی و اخروی سخن به میان آمده و هدف از آن هم به تفکر واداشتن انسان‌ها برای مقایسه صحیح میان نعمت‌های این جهان با آن برکات است.

وی اضافه کرد: در ادامه این حدیث قدسی آمده است که خداوند حضرت موسی(ع) را خطاب قرار داده و می‌فرماید هر کس کفیلی مانند من نداشته باشد فقیر واقعی است و هر انسانی هم که طبیبی مثل من نداشته باشد مریض حقیقی است و غریب هم آن کس است که من دوستش نباشم.

وی با تاکید بر تمرین صبر بر مشکلات و صبر بر طاعات گفت: همین که انسان بداند این صبر کردن موجب نزول برکات الهی در جهان آخرت بر او می‌شود نگاهش به معاد تغییر کرده و به رویکردی سازنده تبدیل می‌شود و در این صورت امید به کمال در او زنده شده و راه سعادت را خواهد پیمود./ب

برچسب ها: قم ، تربیت ، دینی ، توجه ، معاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.