عدم مصرف خوراکی های حاوی قند با ایجاد ضعف و سر گیجه منجر به قند خون می شود.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: افراد در وعده های غذایی بایستی مقدار پروتئین مصرفی را افزایش داده و مقدار استفاده از قندها را در برنامه غذایی محدود کنند.

وی افزود: افرادی که در طول روز قند خونشان کاهش یافته و دچار ضعف می شوند بایستی غذای اصلی که حاوی مواد معدنی است استفاده کنند زیرا در این مواقع با خوردن شکلات یا مواد قندی مدت کوتاهی ضعف را از خود دور می کنند و بعد از یک الی دو ساعت مجددا ضعف پدیدار می شود.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از قند خون بایستی در وعده های غذایی دقت کافی داشته و مواد غنی از پروتیئن و ویتامین گنجانده شود چرا که از کاهش قند خون جلوگیری می کند.

وی عنوان کرد: برخی از افراد که به صورت مکرر به افت قند خون دچار می شوند مبتلا به بیماری دیابت  هستند زیرا این دسته از افراد افت قندشان واکنشی بوده و بعد از چند ساعت مجددا تکرار می گردد و بایستی تحت نظر پزشک قرار گیرند.

برچسب ها: دیابت ، قند ، ضعف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار