70 هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت محصولات ارگانیک اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، کارشناس محصولات ارگانیک جهاد کشاورزی فارس گفت: این میزان در مقایسه با پارسال 15 درصد رشد داشته است.

هاشمی افزود: مرکبات، سیب، انار، خرما، انجیر، گردو، گل محمدی، باریجه، زعفران، گوجه فرنگی، خیار سبز، شمام، پیاز، سیب زمینی، بادمجان، لوبیا سبز، کدو، باقلا، کنار پیوندی، ریشه محک، زیره و آویشن از جمله محصولات تولید شده بصورت ارگانیک و سالم در فارس است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس هم کاهش هزینه‌های تولید را از دیگر مزایای مثبت تولید محصول سبز خواند و گفت: کشاورزی سبز با اکولوژی نیز هماهنگ است و با تثبیت بافت خاک، حفظ چرخه آب و مواد غذایی سبب کمترین آلودگی در زمین می‌شود.

فارس 46080 گواهی ارگانیک برای محصولات انجیر ، خرما ، انار ، انگور ، زیره ، گل محمدی بادام ، سماق و بنه از شرکت معتبر بین المللی صدور گواهی ارگانیک گرفته است که این میزان بیش از 90 درصد گواهی های دریافت شده در کل کشور است./س


برچسب ها: اختصاص ، محصولات ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.