پزشكان در جديدترين تحقيقات خود دريافته اند كه افراد مي توانند به مواد غذايي مانند چاي و قهوه و حتي سيب زميني هم حساسيت پيدا كنند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، حساسيت به مواد غذايي در افراد مي تواند، باعث ايجاد اسهال و همينطور گرفتگي عضلات معده و درد معده شود.

گفتني است، حساسيت به مواد غذايي و آلرژي به آن ها حتي مي تواند باعث ايجاد سندرم روده تحريك پذير در افراد شود.

بررسي ها نشان مي دهد، افراد با كنترل و نظارت بيشتر بر روي مواد غذايي كه مي خورند و همينطور ورزش منظم و و دوري از استرس و تنش و همين طور خوردن غذاهاي نفاخ مي توانند تا حد بسيار زيادي جلوي عود حمله هاي كوليت روده تحريك پذير را بگيرند.

در موارد حادتر پزشك مي تواند با انجام كولونوسكوپي و يا نمونه برداري از بافت روده تشخيص دقيق تري در خصوص اين مشكل بدهد./ح

برچسب ها: حساسیت ، روده ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.