یورونیوز گزارش داد : تحولات سیاسی در مصر تاثیر بسیار بدی بر اقتصاد نوار غزه گذاشته است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛ بروز حوادث اخیر در مصر تاثیر مخربی بر روابط این کشور با همسایه شرقی اش غزه گذاشته است. حاکمان جدید مصر، دولت حماس و محمد مرسی رئیس جمهور مخلوع را متهم کرده اند که با همکاری با یکدیگر قصد بی ثبات ساختن مصر و آسیب زدن به منافع این کشور را داشته اند و به همین دلیل دولت مصر مرزهای خود با غزه را بسته است.

نماینده اتحادیه ماهی گیران در غزه می گوید: «ورود به آبهای مصر برای ماهیگیران غزه ممنوع شده است و آنها مجبورند تنها در نزدیکی سواحل غزه به ماهیگیری بپردازند. مصری ها به ما اجازه نمی دهند وارد منطقه شان بشویم. قایق های آنها ما را دستگیر خواهند کرد.»

اتحاد محمد مرسی با دولت حماس در غزه و اخوان المسلمین، فلسطینی ها را بیش از گذشته گرفتار خصومت فزاینده میان دولت موقت مصر و حاکمان اسلامی غزه کرده است و علاوه بر ماهی گیران، هزاران فلسطینی ساکن غزه قادر به ادامه کار و یا تحصیل در مصر نیستند.

یک فروشنده ماهی نیز می گوید: «محدوده دریا تنها تا شش مایلی باز و قابل استفاده است. ما سوخت کافی نداریم. در این وضعیت ماهیگیران چگونه می توانند کار کنند؟ مقدار ماهی که ما برای فروش در اختیار داریم بسیار کم است و قیمت این ماهی ها بسیار بالاست. مردم نمی توانند این ماهی ها را با این قیمت بالا بخرند.»

کمبود سوخت در غزه ، کمبود برق و سیمان، و خاموشی های 10 ساعته در طول روز نیز بر مشکلات افزوده است. مدت سه هفته است که تونل اصلی واردات کالاهای قاچاق از مصر به غزه نیز بسته شده است.به نظر می رسد به دلیل سیاست ضد حماس دولت جدید مصر و تشدید فعالیتهای نظامیان مصر برای جلوگیری از رشد اخوان المسلمین در این کشور، آینده تاریکی در انتظار غزه باشد.

برچسب ها: مصر ، غزه ، سیاسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار