عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: روزه داری در صورت رعایت اصول صحیح می تواند به عنوان یک دوره استراحت دستگاه گوارش و سم زدایی بدن کمک موثری در سلامتی انسان داشته باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


یحیی پاسدار گفت: اجتناب از پرخوری و مصرف غذاهای پرنمک و شور بویژه در سحری و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده در این روزهای پایانی رمضان توصیه می شود.


وی اظهار کرد: بهتر است روزه داران از مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری خودداری کنند، زیرا این غذاها زمینه بروز ناراحتی های گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم می کند.

این متخصص تغذیه زمان مناسب برای انجام فعالیت های بدنی در ایام روزه داری را یک ساعت قبل از افطار یا دو ساعت بعد از شام دانست.

دکتر پاسدار افزود: افرادی که به جهت کاهش یا افزایش وزن از رژیم های غذایی استفاده می کنند، بایستی ناهار رژیم خود را در سحری میل کنند و وعده غذایی مربوط به صبحانه را برای افطار در نظر بگیرند و شام رژیم را هم در جای خود استفاده نمایند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، دوره ، روزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.